krava Опубліковано 7 Січня, 2011 в 05:41 Автор #51 Опубліковано 7 Січня, 2011 в 05:41 Зі святечком ВАС усіх. Будьте крепкі! Сто лят Вам! Христос рождається! Хваліте Його! ПіСі: що ж було далі? далі ми відкопали хомячка і роз"їхались. хомячок поїхав полем своїм, конячка - своїм... и понеслась хамская душа в рай: в поле вспаханое и снегом припорошеное! Я б хотів ото трошки покопать
krava Опубліковано 7 Січня, 2011 в 05:49 Автор #52 Опубліковано 7 Січня, 2011 в 05:49 Я б хотів ото трошки покопать КаМанчеД! так не бува! або копать по-взослому, або не копать! як твоє плече!? готово? ну то гайда! обіцяю свіже повітря і гарний настрій буде! головне шоб здоров"я хватило! Я тут в понедельник решил свой пепелац из гаража узять. Так гараж час откапывал Снега около метра было у самих ворот, и плавненько так на три метра сугроб спадал Еле лопату достал, минут десять руками щель откапывал, чтобы руку всунуть в гараж за лопатой андрюха! молодец! тренеровочка в зачет. берем в команду со своей лопатой!
krava Опубліковано 7 Січня, 2011 в 06:01 Автор #53 Опубліковано 7 Січня, 2011 в 06:01 Я Краву знаю на жаль не дуже добре, але з того що знаю і того що чую від людей котрі з ним пересікаються по різним ситуаціям - як робочим, бізнесовим так і особистим - він людина котра знає те що хоче, знає своє місце у житті, вміє це використоувати на всі 100 як для себе так і для людей. тема цікава бо сам хоч і не є автомобілістом, але дуже близький до цього - батько і мати дуже заядлі автомобілісті як по життю так і по професії, тому приємно дивитись на людей котрі відпочивають із душею та раді поділитися своє радістю та задоволенням від простих ніби то речей. кому не подобається подібні теми - просто проходьте повз, p.s. дивлюсь на фото і жалкую що не був свідком цих прикольних подій макдот. і тя візьмем. ти на "кошках" тренеруешся регулярно. проф.приналежність твою ми бачили: Персональна галерея MADKOT будеш з нами інших звірів хвоткать! кстаті, як профі, шо скажеш за фотки? Динаміку фоткав сина, постановочні (машина+коняка) я
krava Опубліковано 31 Січня, 2011 в 07:40 Автор #54 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 07:40 цього разу обішлося без лопати, хотя шанси реально були... Ось вони прерії: та її підкорювачі:
BlackFox Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 10:51 #55 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 10:51 Фото не передає повністю того схилу ...Крава-ти ходячий адреналін безбашенний А саме головне, що летів в ту яму і не знав, що знизу.......а якби річенька яка?????? Лопата не допомогла б. Дякую за покатушку...
datacopy Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 11:03 #56 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 11:03 цього разу обішлося без лопати, хотя шанси реально були... Ось вони прерії: та її підкорювачі: Це біля Лище, я знаю, я там по полю на спортеджі колись гасав, шукав, як проїхати "за забор" на карєери...
krava Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 13:15 Автор #57 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 13:15 Фото не передає повністю того схилу ...Крава-ти ходячий адреналін безбашенний А саме головне, що летів в ту яму і не знав, що знизу.......а якби річенька яка?????? Лопата не допомогла б. Дякую за покатушку... Пажалуста! і Вас вже я покатаФ! А ти небаїсь! прарвемсі! самі ж казали, шо встигли і все життя згадати, і пристібнутись, і за ручки схватитись... ПіСі: Був би камандор, то й би кричав: Крава! веліки!
krava Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 13:19 Автор #58 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 13:19 цього разу обішлося без лопати, хотя шанси реально були... Ось вони прерії: та її підкорювачі: Це біля Лище, я знаю, я там по полю на спортеджі колись гасав, шукав, як проїхати "за забор" на карєери... за забор на кар"єри заїжати треба від дач. З сторони поля проїхати нізя. нам не прорубано на ширину машини. Ми там катались з Сімохою та іншими велогурами перед кубком України по кросс-кантрі "Плюш-ХТ".
krava Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 13:25 Автор #59 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 13:25 Кстаті. Тань! А де відео, на якому видно, як ми сноубордистів за хомяком на шнурку совали?
BlackFox Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 15:02 #60 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 15:02 Кстаті. Тань! А де відео, на якому видно, як ми сноубордистів за хомяком на шнурку совали? Це треба іншу Таню штурмувати в мене на компі нема
mrZED Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 23:35 #61 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 23:35 за забор на кар"єри заїжати треба від дач. З сторони поля проїхати нізя. нам не прорубано на ширину машини. можно, єслі осторожно Їхали колись з дядьком, правда від долини зі сторони кар"Єрів вгору до того поля. І ось такою машинкою заїхали аж за земляний вал, до поля залишалось буквально 3метри, але було темно і побоялись останнього рубежу, щоб не застрягнути між деревцями. Хоча вдень можна акуратно попробувати просунутися, правда це не з габартами хом"яка
krava Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 07:07 Автор #62 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 07:07 за забор на кар"єри заїжати треба від дач. З сторони поля проїхати нізя. нам не прорубано на ширину машини. можно, єслі осторожно Їхали колись з дядьком, правда від долини зі сторони кар"Єрів вгору до того поля. І ось такою машинкою заїхали аж за земляний вал, до поля залишалось буквально 3метри, але було темно і побоялись останнього рубежу, щоб не застрягнути між деревцями. Хоча вдень можна акуратно попробувати просунутися, правда це не з габартами хом"яка я їхав в день з долини на поле. переїхав валун і далі дорога перетворилась в стежку. до поля було 1,5 метри. По бокам ліщина. Пришлось розвертатись по кущах і їхати назад. ПіСі: Ну газік 69 то - кунечно весчь!
VaLeRa Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 12:01 #63 Опубліковано 12 Лютого, 2011 в 12:01 Во який девайс тре шоб по снігу їздити
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.