Перейти до змісту

Продам Audi A6

kruglov

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Audi A6, 1996 року випуску, об'єм мотору 2.8 механічна коробка передач, срібний металік. Титанові диски 16 дюймов, повный електро пакет, 4 склопіднімача, сигналізація, центральний замок, ABS, іммобілайзер, шкіряний салон, підігрів сидінь, МП3.

Бита не була, пороги та арки не гнилі, тому що лужений кузов, та й зберігалась в гаражі.

Можна по дорученню, або переоформити за бажанням. Ціна - 13000$

Реальному покупцю - хороший торг.

Питання по авто задавайте в ПМ, продаю не терміново.

943706_0.jpg

943706_1.jpg

943706_2.jpg

Опубліковано

2 vrm : вибачайте, я тут недавно, і не знайшов розділ Куплю\Продам, хоча він був десь

2 killabee : на кожен товар є свій покупець

Опубліковано

2 killabee : на кожен товар є свій покупець

просто, у мого товариша така була і я знаю як вона продавалась.

Опубліковано

2,8 об'єм і не кватро?? ти глянь на фоткі, які ти запостив і зверни увагу на бляшку, що знаходиться біля бардачка і на багажніку біля 2,8.

Опубліковано

за такі гроші можна купити очкарика з мотором 3,0 турбодизелем свіжого

її ціна 8 тис. як невіриш зайди на www.avto.ria.ua

На подивися

http://auto.ria.ua/?target=search&event=big&category_id=0&state=0&city=0&marka=6&model=49&s_yers=1995&po_yers=1996&bodystyle=0&gearbox=0&type=1&drive_type=0&color=0&engineVolumeFrom=&engineVolumeTo=&raceFrom=&raceTo=&powerFrom=&powerTo=&power_name=1&custom=0&damage=0&exchangeTypeId=0&saledParam=0&under_credit=0&price_ot=&price_do=&currency=1&auto_id=&order_by=0&top=0&search_button=%CF%EE%E8%F1%EA

якщо дійсно хоч продати то скидай ціну мій тобі совет

Опубліковано

Ото лох попався, на капоті зазори несходяться, поворотнік в крилі вивалився і ще й пише що в аварій небула

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...