Перейти до змісту

Куплю Callisto 821+

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось такого.

Пропозиції в приват або ася 37724662два

навіщо тобі те каліцтво він має ресурс роботи, купи ліпше Zyxel 660RT3 (RT2 вже не випускається), два рази платити гроші нема ніякого смислу

Опубліковано

навіщо тобі те каліцтво він має ресурс роботи, купи ліпше Zyxel 660RT3 (RT2 вже не випускається), два рази платити гроші нема ніякого смислу

В мене те каліцтво працювало з 2008 року, роздавало інтернет цілодобово на два компи через свіч, на укртелекомі дали б/у і ніразу не було з ним жодних проблем, хоч до атс далеко і скрізь купа скруток на лінії. Так що не знаю, який там в кого ресурс роботи.

Опубліковано
В мене те каліцтво працювало з 2008 року, роздавало інтернет цілодобово на два компи через свіч, на укртелекомі дали б/у і ніразу не було з ним жодних проблем, хоч до атс далеко і скрізь купа скруток на лінії. Так що не знаю, який там в кого ресурс роботи.

аналогычно і в мене, дома і нароботі, ніяких збоїв.

Опубліковано

для чого той флейм про строк роботи говорив з Укртелекомівцями ВФ

Це в кого тут флейм? Навіщо чужу людську працю обзивати каліцтвом? Ти багато в своєму житті модемів спаяв і написав до них прошивок? Легше всього обгадити чужу працю і сказати, що запорожець гірше мерседеса, вибач, але це всім і так зрозуміло. А модем свої функції чудово виконує як за таку ціну і втридорога сенсу немає платити.

Опубліковано

Ось такого.

Пропозиції в приват або ася 37724662два

ти хоть розумієш що пишеш? :jeer: ,,має ресурс роботи,, ))) там що механіка яка встроєна? LOL

за весь час роботи в мене цей модем ні разу не глючив,проблем не мав взагалі!

Опубліковано

модем хоть і не з самими крутими фічами,но працює нормально.smile-zachot.gifмінус,що нема аннекс м,и тупе меню в ньому ще.чуток офтопу

Опубліковано

модем хоть і не з самими крутими фічами,но працює нормально.smile-zachot.gifмінус,що нема аннекс м,и тупе меню в ньому ще.чуток офтопу

а мені меню і н*х непотрібно, він буде бріджом стояти ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...