Перейти до змісту

Потрібна допомога з запису відео

sasha1132

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть як краще записати відео з відеокамери Sony handycam DCR - TRV265E на комп. Камера касетна. Пробував через Movie Maker, якість відео хренова(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я колись писав через ulead video studio, потрібно мати приблизно 100 гб вільного місця для запису, а потім конвертувати в двд чи навіть сд формати. Якість супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є порт в камері firewire, то краще через нього, за допомогою монтажної програми Edius(одна з професійних, найлегша для освоєння, та й знайти в неті - 6секунд), або інших

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є порт в камері , то краще через нього, за допомогою монтажної програми Edius(одна з професійних, найлегша для освоєння, та й знайти в неті - 6секунд), або інших

про firewire чув що треба спеціальну плату а в мене її нема( да і провода нема а вихід в камері є...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є порт в камері , то краще через нього, за допомогою монтажної програми Edius(одна з професійних, найлегша для освоєння, та й знайти в неті - 6секунд), або інших

про firewire чув що треба спеціальну плату а в мене її нема( да і провода нема а вихід в камері є...

плата Firewire IEEE 1394 коштує приблизно 80грн (на борді, доречі, неодноразово бачив продавали падєшовкє), і кабель десятка. буває інтегрована в ноути частенько. якщо це не одноразово - то можна й потратитись. здається ще й через неро можна таким макаром загнати, зрештою будь-якою прогою для відео. а якщо одноразово то, можливо, я тобі допоможу (в залежності від строків і кількості)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце вам допоможе. Краще неї (по простоті/функціональності) ніц нема. Сам користуюсь. :0005:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загнати в Комп можна і через TV-тюнер.

А отакого краще не робити. Через тюнер захват ведеться з аналогових каналів і порівняно з передачею через цифровий FireWire (він же IEEE1394, він же i.Link) якість впаде суттєво. Крім того при передачі аналогового сигналу на комп лягає додаткове навантаження по перекодуванню аналогового сигналу (якщо тюнер не підтримує апаратного перекодування). Це, крім великого об'єму даних, призводить до можливого пропуску кадрів. При передачі через FireWire дані передаються вже в цифровому форматі і комп'ютеру залишається лише записати їх на вінт.

P.S. Захват (а також і монтаж) проводив за допомогою Pinnacle Studio.

P.P.S. Якщо потрібно, то можу продати контролер PCI to FireWire (здається VIA - точно не пам'ятаю, б/у, 50 грн.). Є один зайвий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи 1394, скачай EDIUS NEO 2.5 (облегчённая версия эдиуса, урезаны профессиональные прибамбасы) и спокойно заганяй в комп. По цифре будет и качество, и эдиус сразу разобъёт по сценам, что облегчит редактирование (например за пару минут можно выкинуть все бракованные кадры). Програма не сложная и создана именно как видеоредактор, а не дополнение к виндовсам, корелам, нерам и пр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим варіант USB-підключення поганий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим варіант USB-підключення поганий?

не знаю, може тим що бачить камеру тікі з допомогою загрузочного діска... але х.з.

Зараз буду пробувати наведені програми через usb

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Драйвер глянь на офіційному сайті - тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, та в мене діск з драйверами є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...