rossonero1899 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 17:13 #1 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 17:13 Коли оновлюю флеш плеер до останьої версії, то з будь-якого браузера викидає і вибиває помилка: Коли ставлю версію постаріше (9 з копійками), то все відео глючить, на деяких сторінках не показують банери і т.д. Що робити?
bidzyura Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 17:30 #2 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 17:30 У мене таке було на одній з Віндосівських збірок,не міг довго зрозуміти причини...Вирішилось усе банально просто-обновив DirectX!Не знаю як одне з одним пов'язане і чи допоможе в твоїй ситуації але спробувати можна.
rossonero1899 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 16:18 Автор #3 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 16:18 У мене таке було на одній з Віндосівських збірок,не міг довго зрозуміти причини...Вирішилось усе банально просто-обновив DirectX!Не знаю як одне з одним пов'язане і чи допоможе в твоїй ситуації але спробувати можна.не допомогло, скачав DirectX останньої версії а толку 0. Знайшов стару інсталяху флеш плеєра, з яким не було проблем, але вже і він глючить (відео грає 2-3 сек і починає глючити дуже). Обновив флеш плеєр і та сама осторія: викидає. Блін як задовбався...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.