Перейти до змісту

Продам Авід ВВ7

alegka87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вивчу попит з ціллю майбутньої продажі даних тормозів!

Передній: тормозна ручка шимано деоре ЛХ, каліпер ББ7 срібного кольору, колодки реставровані на автосервісі, по структурі такі як металізовані оригінальні, ше не притерті.

Задній: ручка шимано деоре ЛХ, каліиер ББ7 срібного кольору, колодки реставровані так як і на першому, 90 - 95% колодок ще є!

Як на ручках, так і на каліперах присутні незначні подряпини, тому візуальний стан оцінюю на 4! в технічному стані за час експлуатації несправностей не було тому стан оцінюю в 5!

Продаю без роторів і адапторів!

Оцінюю їх в 600грн за пару! Ціну вважаю адекватною враховуючи ціну нових компонентів! Перевага буле віддаватися покупцю який купить парою!

Причина продажу: на зиму розбираю байк а на весну охота попробувати гідравліку!

Прохання не флудити! Хто знає де дешевше - купує там! Деталі які цікавлять пишіть в личку, радо відповім! Реально зацікавлені також в личку!!!

Фото по бажанню зацікавлених!

Опубліковано

Я продал гидравлику Magura Julie за 550 ;) Причем это было в августе а не в начале зимы ;) Это не в качестве флуда, а чтобы ты понимал порядок цен на такие штуки ;)

Опубліковано

Ну і що, що ти продав за 550грн? а я продаю за 600грн! там же в об'яві добре все написано "хто знає де дешевше купує там!". якщо ціна велика купуй нові 750грн за сторону, я ж нікого не заставляю купувати в мене! до того ВВ7 це сама краща дискова механіка, яка фору багатьом гідрам дасть!!! Хто буде зацікавлений буду в личку з ним обговорювати ціну!

Опубліковано

я купив гідравліку Magura Julie за 500 з дисками в кінці сезону цілком задоволений і ні на яку механіку не поміняю гідро є гідро

Дякую Smile Порівняно з механікою (Авід ББ 5) - різниця колосальна. Щиро кажучи, я не сподівався такого ефекту.

Опубліковано

Люди яке відношення моя тема має до обговорення гальм? в першому пості все зрозуміло написано! Купуєш - пишеш в личку, якщо ні проходиш мимо!

jeck як ти думаєш є різниця між джусі 7 і джусі 3? така сама різниця між бб5 і бб7! перед тим як таке писати заходим на оф. сайт і читаємо ТХ, або гуглим і шукаємо відгуки про дані гальма!

Будь-ласка якщо ще в когось виявиться бажання писати подібні повідомлення перед тим почитайте перший пост там все зрозуміло написано.

Дякую!

Опубліковано
jeck як ти думаєш є різниця між джусі 7 і джусі 3?

Два байка есть, на одном 3-ка, на другом 7-ка.

Разница? Никакой. Асболютно. Тормозят - ОДИНАКОВО.

P.S. Дальше флуд будет наказуем ;)

Опубліковано

Я продал гидравлику Magura Julie за 550 ;) Причем это было в августе а не в начале зимы ;) Это не в качестве флуда, а чтобы ты понимал порядок цен на такие штуки ;)

alegka87 НЕ КИПЯТИСЬ, ПОВНІСТЮ ОБГРУНТУЙ СВОЮ ТАКУ ЦІНУ, ЩОБ В ТЕБЕ ЛЮДИ КУПИЛИ Б/У ЗА 600ГРН. ЧИМ НОВІ 750ГРН. ШЕЙ НА ГАРНТІЇ.

ПЕРЖ НІЖ ТУПО ВСІМ ПРИКРИВАТИ РОТА ТОБІ МОЖУТЬ ПРОПОНУВАТИ АРГУМЕНТИ ЯКІ ПОВНІСТЮ ВКАЗУЮТЬ НА ТЕ,ЩО ЦЕ ДОСИТЬ ВИСОКА ЦІНА.

МОЖУ ТІЛЬКИ ПОБАЖАТИ УДАЧНИХ ТОРГІВ.

Опубліковано

а я і не кипячусь!

750грн обійдеться одна сторона а не пара пара буде 1500грн!!! а я продаю б/у за 600грн за пару тобто 300грн за сторону, плюс до того з реальним покупцем буде окрема розмова!!! я нікому рота не прикривав, просто я не для того створив тему щоб розводити в ній флуд! а ціну я вважаю цілком адекватною, притому всьому що колодок не потрібно буде міняти, поставив і забув, і ціна відрізняється відносно нових на 900грн!

"Я продал гидравлику Magura Julie за 550 Причем это было в августе а не в начале зимы Это не в качестве флуда, а чтобы ты понимал порядок цен на такие штуки"

нова магура джулі коштує 1150 грн за комплект з роторами, а продавець продав за 550грн без роторів, тим самим скинувши 600грн. якщо ви цю ціну вважаєте адекватною, то чому моя не адекватна, при знижці в 900грн від ціни нових? timurlan поясни будь-ласка? я не перший рік знахожусь на велофорумах і при встановленні даної ціни добряче деякі з них передивився, і моя ціна якщо не найнижча то на рівні найнижчих цін на дані гальма! а якщо віддавати за безцінь то хай краще лежить дома поки комусь не знадобляться! timurlan обгрунтував чи ні?

Опубліковано

не докінця, скинь ще силкі там де нові коштують 1500грн., щоб люди бачили що ти кажеш правду, і мені цікаво глянути.

І виложи фото .

Опубліковано

а мені смисла брехати нема, у всіх є нет і помічник гугл, так що брехня швидко вспливає.

ссилка на каліпер http://bikeshop.com.ua/product_info.php?products_id=4003

ссилка на ручку http://bikeshop.com.ua/product_info.php?products_id=585

і того два каліпера 640х2 + дві ручки 136х2 = 1552грн.

20271.jpg

20272.jpg

20273.jpg

Опубліковано

Ну если быть точным, там указана цена с ротором. И вполне вероятно, с адаптером и набором болтиков - как обычно в Авидовских комплектах. А на Велостиле, например, в цену входят два адаптера - передний и задний)

Комплектный (дешёвый) ротор на БП стоит 240 грн. Адаптер - 75 грн. Калипер, после произведения несложных математических операций, стоит 325 грн. Ручка - 135 грн. В сумме - 460 грн или 920 за пару.

920 против 600 - достаточно адекватно.

:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...