Перейти до змісту

Продам ДВУХЯДЕРНЫЙ Ноутбук HP nc6320 RU400EA ***** 2400грн

Successful

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Processor: Intel Core 2 Duo T5500 (1.66 GHz)

RAM: 1024 MB ,max

HDD: 80 GB (5400 rpm) SATA

Video: Intel Graphics Media Accelerator 950 224 MB

LCD: 15 XGA (1024х768)

Intel 945GM Express

WiFi 802.11a/b/g

DVD-RW s.Multi

1 x PCMCIA Type I/II / 4 x USB 2.0 / LPT / COM / VGA / S-video / RJ-11 / RJ-45 / Headphones / Mic-In / Docking / Reader (SD, MMC, MS, MS Pro, MS Duo, SM, xD)

PremierSound High Definition Audio, 24-битный ЦАП; встроенные динамики

Touchpad с областью прокрутки по вертикали

Слот для Kensington lock; встроенный считыватель отпечатка пальца

Время работы от батареи: 40 мин

Ноутбуку полтора года.

В комплекте:ноутбук,зарядка.

Интересует только продажа.

Цена:2400 грн.Без торга.

Кого интересует пишите свои координаты в ЛС.(Свяжусь)

Живых фото скинуть не могу,нечем сделать.А с телефона всеравно ничего видно не будет- все размытое получаеться.

Работает отлично!. Внешнее состояние хорошое.Есть легкие малозаметные царапинки на корпусе,впрочем как и у всех годовалых ноутбуков.

Сборка очень хорошая,не то,что сейчас делают.Бук надежен и практичен.

post-10619-0-35184000-1289469706_thumb.j

post-10619-0-01635000-1289469716_thumb.j

Опубліковано

ти не обіжайся але я тобі скажу одне: ніхто у тебе тут його не купить бо луцьк це тобі не рівне тут люди в техніці шарять і реальні ціни на неї знають. Я за свого павільйона шостого 2гб 250гб 2.2гц 8600 взяв 3000грн і він на гарантії ше був !!! так шо ціна реальна твого це максимум 1700грн бо він вже старий, і не намагайся спорити зі мною бо це правда він 2400грн аж ніяк не коштує !!! І взагалі не вважайте бордівцім лохами бо це не так, ми у техніці розбираємось і нам бариг тут не треба бо вже від рівненських бариг тут відбою нема їх аж 10 штук на борді розвелось продають б/у ноутбуки дорогше за нові і шей сумнівної якості, а кажу про них тому що багато хто вже говорить про їхню так звану дєятєльність !!!

Опубліковано

Ну-ка умный ты Бордівець пару ссылочек на такие ноутбуки как ты написал да с такой ценой выложы для людей.:)

Мне интересно где ты такие нарисуеш...

Опубліковано

Ну-ка умный ты Бордівець пару ссылочек на такие ноутбуки как ты написал да с такой ценой выложы для людей.:)

Мне интересно где ты такие нарисуеш...

та нічого я тобі доказувати не буду і не збираюся просто кажу шо не продасиш ти його за такею ціною і все !!! тому що за 2800грн зараз коштує Lenovo G550 dual core 2.2 hdd 250 2GB DDR3 4500XHD і є гарантія . то шо на твою думку люди виберуть ти не здогадуєшся ???

Опубліковано
http://torg.rv.ua/bb/viewtopic.php?f=29&t=102655 ---- йо-ма-йо!!! :sq_ye::blink::sq_ye::blink: вот і загадка розкрилась то ти получаєть вже 11-ий по рахунку бязнесмен рівненський !! Слухай йди ти по доброму і продавай у себе там в рівному і ніхто більш небуде нервуватися, ні ти, ні я, ні інші !!!
Опубліковано

Да ты ничего доказать то и не сможеш.Ты слишком самоуверен и самоуверенность твоя не обоснована.Придумал себе какое-то Ровно,сказочную цену " за свого павільйона шостого 2гб 250гб 2.2гц 8600 взяв 3000грн і він на гарантії ше був !!!"

Что,кто-то кого-то считают лохами...хотя люди все видят и все понимают что им нужно и по какой цене.Так что спустись на землю,ЧЕЛОВЕК!

Могу тебя похвалить за бурную твою фантазию.И не сочти что хочу обидеть,но подскажу в какой сфере жизненной деятельности ты можеш себя найти-в написании сказок для детей.Это занятие куда более достойнее чем флудить людям в темах.А мой ноутбук не как ты выразился "сумнівної якості"а хороший надежный аппарат,в чем каждый может убедиться протестировавши и поганявшы его.Хороший хоутбук для людей у которых ограниченый бюджет.

Бывай здоров!

Опубліковано

Да ты ничего доказать то и не сможеш.Ты слишком самоуверен и самоуверенность твоя не обоснована.Придумал себе какое-то Ровно,сказочную цену " за свого павільйона шостого 2гб 250гб 2.2гц 8600 взяв 3000грн і він на гарантії ше був !!!"

Что,кто-то кого-то считают лохами...хотя люди все видят и все понимают что им нужно и по какой цене.Так что спустись на землю,ЧЕЛОВЕК!

Могу тебя похвалить за бурную твою фантазию.И не сочти что хочу обидеть,но подскажу в какой сфере жизненной деятельности ты можеш себя найти-в написании сказок для детей.Это занятие куда более достойнее чем флудить людям в темах.А мой ноутбук не как ты выразился "сумнівної якості"а хороший надежный аппарат,в чем каждый может убедиться протестировавши и поганявшы его.Хороший хоутбук для людей у которых ограниченый бюджет.

Бывай здоров!

говори на мене шо хочеш мені по__й !! Вирішувати людям купляти чи ні !!! Просто вже надоїло це барижнічаство привозете з бугари чи купляєте б/у і перепродуєте по 50% навару я немаю наувазі тебе так шо не ображайся !!!

ті ноути такого класу шо ви продаєте в европі коштують копійки приблизно 100зелених особєнно НР, і ше одне як твоя тема в рівному опинилась ??? , і не треба тут прикідуватись я вас рівненських дєятєлів нутром чую, вашу манеру створення тем ні з чим не зплутаєш одразу видно шо з рівного а там барижнічати люблять!!! Так шо якшо ти обідився то вибачай !!! і ДОПОБАЧЕННЯ !!!!

Опубліковано

И,что?Ис чего ты делаеш выводы?Ис того,что человек которому нужно быстро продать ноутбук подает обьявления на несколько сайтов ,ускоривши тем самим процес.Что с того???

На посмотри Моя ссылка Так может я Киевский бязнесмен :)? а не "вже 11-ий по рахунку бязнесмен рівненський !!" ЕЩЕ РАЗ ПОВТОРЮСЬ,ТВОЯ САМОУВЕРЕННОСТЬ НЕ ОБОСНОВАНА!

Опубліковано

скажу чесно не люблю людей які люблять халяву і начинають тобі втирати дати барига а воно стоїть дешевше, да піди і купи дешевше і пар людям мозги, а не всяку фігню писать, ТОРЕНТ.СРУ шукайте в GOOGLE

Опубліковано

И,что?Ис чего ты делаеш выводы?Ис того,что человек которому нужно быстро продать ноутбук подает обьявления на несколько сайтов ,ускоривши тем самим процес.Что с того???

На посмотри Моя ссылка Так может я Киевский бязнесмен :)? а не "вже 11-ий по рахунку бязнесмен рівненський !!" ЕЩЕ РАЗ ПОВТОРЮСЬ,ТВОЯ САМОУВЕРЕННОСТЬ НЕ ОБОСНОВАНА!

а це вже реально барижнічаство :: то пишеш шо в києві живеш, то рівне, то волинь може ше ти в харкові є чи на ебеї, як ти будеш товар відправляти, поштою? Які з того хоча б якісь гарантії ??? певно ніяких !!! і у тебе його тут вже точно ніхто некупить репутацію собі заробив сам, хто у тебе шось купить якшо ти продаєш товар по всій Україні а сам невідомо звідки !!! може ти ще говориш людям що відправиш ноут поштою ??? то вже була в нас така знаменитість по імені mazafaka хто з луцька то я думаю буде в курсі про кого я !!!

так шо я тебе прошу уйди свідси і бувай здоровий поки про тебе люди ще нічого поганого не подумали !!!

Опубліковано

Покажи мне и людям где я писал,что живу в Киеве или Ровно,чтоб люди про тебя плохо не подумали.

А о моей репутацыи беспокоиться тебе не стоит.

Опубліковано

если ноут реально хорош то могу дать 2000грн но не больше !!! ти реально излишней сумы хочеш за его он того не стоит што ты хочеш за етот бук!!!

так што могу максимум дать 2000грн . если интересует то пиши в пп !!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...