Перейти до змісту

Сварка Козюри в міській раді з приводу ціни на проїзд!

koziura

Рекомендовані повідомлення

а может он решил что еще 5ть лет в "міскраді" стоят какой то там карьеры...

а через 5ть лет все всё забудут, и модно будет поновой бороться за чтото....

просто неясно что спрашивать :(

не думаю что они помнят на память все решения и сомниваюсь что Козюра им что то говорит

Zevs_Isver, зниження тарифів (якщо воно відбудеться) будуть пам'ятати більше ніж 5 років, так само як і те, що це виявилось фейком. Цього ніхто за 5 років не забуде, так як це перша (поправте мене якщо я помиляюсь) дійсно соціальна акція з глобальними для міста масштабами, а не якийсь там банальний подарунок оргтехніки якійсь бідній установі від міськради, причому за рахунок інших держаних структур (так, було й таке і при чому не одноразово).

З.І. А телеХвончик то постійно зайнятий ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь

З.І. А телеХвончик то постійно зайнятий ...

вчера слал факс в какой-то из Львовских судов - мин 20ть было занято

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дозвонитесь - відпишіться, це може вирішити вибір кількох людей з Борди за нього чи проти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кудром тре голосувати за батька нашого однокласника і не вирубуватись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.reyestr.court.gov.ua - ось є ресурс на якому викладають судові рішення. 14.10.2010 року, в Львівському апеляційному адміністративному суді не приймалось ніяких рішень.

не хочу захищати "потрібну Луцьку нову відповідальну владу", але на тому сайті останні викладені рішення Львівського апеляційного адміністративного суду датовані 21.09.2010 р....

по волині були актуальніші.

дякую за поправку :)

хоча може рішень і не приймали... всіж на виборах... адмін ресурс же))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гідним "маячком", що рішення є і має/матиме якусь силу, вважаю реакцію ЛПЕ чи його директора, який також рекламувався на склі громадського транспорту. Будь таке розпорядження - вони ціни на квитки тролейбусів (їх же рішення суду також стосується) хоча б до сьогоднішнього дня зробили б "законними", а не "тими, по яких ми їздимо". 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кудром тре голосувати за батька нашого однокласника і не вирубуватись

а в мене виникла підозра, що його і без мене виберуть ;) а я іншим краще настрій підніму!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

"Теперь же решился он во что бы то ни стало добраться до таможни, и добрался. За службу свою принялся он с ревностью необыкновенною. Казалось, сама судьба определила ему быть таможенным чиновником. Подобной расторопности, проницательности и прозорливости было не только не видано, но даже не слыхано

Честность и неподкупность его были неодолимы, почти неестественны.

Такая ревностно-бескорыстная служба не могла не ..."

и дальше по тексту. Просто шикарно, Олег, ты написал! Вернее, Николай Васильевич :). Но, главное, в точку. А то расплодили тут рассказы-байки о "молодых честноустремленных" :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, хорошо что апнули тему

а то искать было в лом....

и куда пропал товарисч Козюра? или выборы прошли и у него пропал интерес к маршрутками....

(вечером ехал - так и остались по 2 грн)

p.s. Козюра куда-то прошел или ему придется всё-таки работать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А воно взагалі, те рішення львівського апеляційного суду, попало судовим виконавцям?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и куда пропал товарисч Козюра? или выборы прошли и у него пропал интерес к маршрутками....

(вечером ехал - так и остались по 2 грн)

p.s. Козюра куда-то прошел или ему придется всё-таки работать?

Козюра прошел депутатом в миськраду, но там некогда вспоминать о маршрутках, там началась битва за должности заместителей Романюка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Козюра прошел депутатом в миськраду, но там некогда вспоминать о маршрутках, там началась битва за должности заместителей Романюка.

мы рады за него, пусть хоть кому-то будет хорошо!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтерес не пропав, а навпаки виріс. Зараз Міськрада якраз деребанить (проводить тендери) маршрути на наступні 5 років.

На тому тиждні вже роздали №№1-4. До НР мають закінчити цей цікавий зі всіх сторін для народних обранців процес.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А воно взагалі, те рішення львівського апеляційного суду, попало судовим виконавцям?

Міська Рада вже зробила новий наказ про погодження максимальної ціни на проїзд в міських маршрутках в розмірі 2 грн... (тижні два назад)... Отакої...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...