Перейти до змісту

Продам відео пристрій


Рекомендовані повідомлення

Привіт!

Продам пристрій Professional Wireless Surveillance Spycam/Radio AV Receiver PAL Kit для безпровідного відеоспостереження з підтримкою аудіо.

Передає чітке зображення на відстані та звук.

Можливість живлення як камери так і ресівера від блока живлення так і від батарейки (крони). Є відповідні кабелі.

Ось реальні фото

Ціна 250 грн.

post-684-1287429191,55_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто камеру підключаєш до ресівера через АВ шнур і на на ноутбуці можна через wifi можна отримати картинку у webcam'i? На яку відстань передає картинку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та причому тут вай фай. Камера підключається до живлення. Через АВ шнури підключаєш ресівер до телевізора. а ресівер і камера працююь окремо на відстані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі можна використувавти і ресивер як портативний. Тобто ресивер можна також живити від крони і скажімо у вже через АВ кабелі підключити до відеокамери і записувати на неї.

Нічний режим не перевіряв. Хоча на камері по обидва боки обєктиву є шість червоних діодів, можливо інфрачервоні, а отже має бути, але не гарантую.

Щодо відстані. В мене хрущовка, квартира таких довжин не має :) Але 2 стіни разом із поміхами як холодильник, вайфай, компи, шафа пробиває і показує чудово.

А і ще - без ТОРГУ. :0011:

Доречі!!! Дуже цінна річ якщо наприкдал у вас є потреба спостерігати в офісі за своїм автомобілем або ж вдома можна поставити на балкон. І сидячи за комом (якщо є ТВ тюнер або ТВ) спостерігати або ж вдома за малими які граються в сусідній кімнаті, або за секретаршою ... хоча це вже інша історія :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...