Перейти до змісту

Шипування гуми

RelleX

Рекомендовані повідомлення

Судячи по темпам погіршення погоди хотілося б обсудити тему шипування гуми на зиму. Почитавши декілька форумів по даній темі, можна визначити як і плюси так і мінуси даного мироприєства :P . Хотілось б почути думку форумчан на дану тему, хто користувався і як враження від їзди на шипованій резині, а головне чи є все таки сенс в шипуванні?

Також хотілося б взнати де в Луцьку можна зашипувати гуму і на скільки дороге це забоволення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Своє авто в шиповки поки не взував, але їздити на шиповці пробував. Висновок - на цю зиму лише шипована резина. Дивльсь на хакапелліту 5(7)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шипована працює лише за 100%голольоду...як на мене-то я сказав ні шипованій гумі...тому що на асвальті це просто зло...особливо недоведи Боже екстрене гальмування чи маневри...

і ще якщо гума вже їздила то не раджу зашиповувати...колись таку дурницю зробив...адже в ті місця під шипи залазять маленькі камінчики...всі викулупати нереально...хіба що занятись немає чим...потім ямка....якраз на край попадає шим і через шип тим камінчиком пробиває колесо((( після 4-х таких випадків розшипував Gislaved Nord Frost 3 і радувався...))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не забывайте,что на заводе изготовителе после шиповки,резина должна отлижаться минимум 2 месяца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу думки форумчан теж різняться..

А взагалі де можна зашипувати гуму в Луцьку і скільки це вартує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В "Автомир" я читав що треба купувати гуму яка вже іде шипована з заводу, або крайняк та шщо вже має місця для шипів.

Я ізджу на гумі без шипів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки відомо б/у гума НЕшипується...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...