petlatiy Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 09:59 #1 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 09:59 Скажу одразу ремонтом я не займався хоча паяльник в руках тримати вмію.Вмер мій монітор nec multisync E 900+ , з"явилася горизонтальна полоска і більше нічого ...Що в ньому може бути і куди дивитися?
mastersat Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 11:24 #2 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 11:24 Скажу одразу ремонтом я не займався хоча паяльник в руках тримати вмію.Вмер мій монітор nec multisync E 900+ , з"явилася горизонтальна полоска і більше нічого ...Що в ньому може бути і куди дивитися?Це в тебе неробить кадрова мікросхема,або погана пайка тобто шукай мікротріщини.
petlatiy Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 11:32 Автор #3 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 11:32 Скажу одразу ремонтом я не займався хоча паяльник в руках тримати вмію.Вмер мій монітор nec multisync E 900+ , з"явилася горизонтальна полоска і більше нічого ...Що в ньому може бути і куди дивитися?Це в тебе неробить кадрова мікросхема,або погана пайка тобто шукай мікротріщини.Вибачаюсь за дурне питання.А яка з них кадрова?
mastersat Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 12:17 #4 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 12:17 Скажу одразу ремонтом я не займався хоча паяльник в руках тримати вмію.Вмер мій монітор nec multisync E 900+ , з"явилася горизонтальна полоска і більше нічого ...Що в ньому може бути і куди дивитися?Це в тебе неробить кадрова мікросхема,або погана пайка тобто шукай мікротріщини.Вибачаюсь за дурне питання.А яка з них кадрова?Вона стоїть на алюмінієвом радіаторі,і може мати 7-9 ножок.
petlatiy Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 12:24 Автор #5 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 12:24 Скажу одразу ремонтом я не займався хоча паяльник в руках тримати вмію.Вмер мій монітор nec multisync E 900+ , з"явилася горизонтальна полоска і більше нічого ...Що в ньому може бути і куди дивитися?Це в тебе неробить кадрова мікросхема,або погана пайка тобто шукай мікротріщини.Вибачаюсь за дурне питання.А яка з них кадрова?Вона стоїть на алюмінієвом радіаторі,і може мати 7-9 ножок.Дякую!!!Знайшов.То це в ній вся проблема?
Sub_Sys Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 06:40 #6 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 06:40 Не факт Треба спочатку живлення і сигнали синхронізації дивитись до неї, а ще - саму кадрову котушку. Осцилографом
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.