Перейти до змісту

продам МЕД

wwork

Рекомендовані повідомлення

1 літр -70 грн.

Хто зацікавився, пишіть в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а який мед? можна деталі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мед викачаний в кінці літа, з різноцвіття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна як скрізь на базарі, давай по 60 - візьму літр на пробу, а потім буду постійним клієнтом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічна ситуація. треба спробувати - якщо добрий, то можна взяти більше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

70 грн. дешевш небуде. Якщо впевненні що на базарі 100% мед, купйте там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, а чим Ваша пропозиція відрізняється від базару? Я на базарі продавців не знаю, Вас власне теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мед викачаний в кінці літа, з різноцвіття.

З якої пасіки мед? Місцезнаходження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив в тролейбусі оголешення торгової виставки в Промені. Там якась бджолярська компанія пропонує мед від 50грн. Я так розумію, 50 це за мед різноцвіття. То як, вона дозволяє орендевати, робити рекламу і дешево продавати. Чи може в неї мед не якісний. Не думаю, що вона дозволить портити собі репутацію.

Можете це розцінювати як намагання зменшити ціну. Вона повинна бути адекватна. Базарники платять за торгове місце, патент, ризикують нарватись на "об"єктивну" експертизу товару. Ви ж нічим не ризикуєте, торгуючи з рук тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

комради, навіщо нам його переконувати скинути ціну.

ніхто не буде купувати - питанні вирішиться само собою.

як казав дядя Карл: "попит породжує пропозицію"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив в тролейбусі оголешення торгової виставки в Промені. Там якась бджолярська компанія пропонує мед від 50грн. Я так розумію, 50 це за мед різноцвіття.

50 грн./л чи 50 грн./кг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив в тролейбусі оголешення торгової виставки в Промені. Там якась бджолярська компанія пропонує мед від 50грн. Я так розумію, 50 це за мед різноцвіття.

50 грн./л чи 50 грн./кг?

В литре меда 1,400 кг - как раз так и будет - 70 грн за банку (при 50 за кг). В 3-х литровке - 4,200-4,300

Мой колега, имеющий пасеку, продает на работе по 60 грн литра. Честно скажу по вкусу и запаху ничем не оличается от меда в "Бджильництве", где мед от 37 до 40 грн/кг на данный момент (цветочный (включая подсолнух), разнотравье (включая гречку), гречаный). Иногда правда в "Бджильництве" бывает ну очень ароматный и вкусный.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...