BanderaLutsk Опубліковано 17 Вересня, 2010 в 06:33 #1 Опубліковано 17 Вересня, 2010 в 06:33 Хочу голову двигуну відремонтувати, Форд сіерра 2,0 ОНС, вироблені направляючі клапанів. Хто зтикався з ремонтом чугунієвої головки, направляючі заодно з тілом головки. Може в Луцьку є такі специ, бо я найшов тільки у Львові, пропонують за технологією К-line - в нас хтось робить за цією технологією ? Буду вдячний за явки і паролі
Nikandr Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 09:06 #2 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 09:06 Хочу голову двигуну відремонтувати, Форд сіерра 2,0 ОНС, вироблені направляючі клапанів. Хто зтикався з ремонтом чугунієвої головки, направляючі заодно з тілом головки. Може в Луцьку є такі специ, бо я найшов тільки у Львові, пропонують за технологією К-line - в нас хтось робить за цією технологією ? Буду вдячний за явки і паролі на завод "Мотор" звертався? Там багато що можуть
Darth Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 09:24 #3 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 09:24 Геморой ше той. Краще б/у щось достойне знайди, мабуть простіше та дешевше буде.
BanderaLutsk Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 18:17 Автор #4 Опубліковано 19 Вересня, 2010 в 18:17 То Nikandr На "Мотор" ще не виходив, завтра подзвоню. Дякую за наводку. То Darth В нашій місцевості знайти щось б.в. нормальне нереально - або часу згаєш, або грошей здеруть як за нове в золотій упаковці. Я шроти продзвонював - за голу головку 150-200 баксів, так в мене вже є така ж , а мені ще й розподільчий вал з клапанами і рокерами потрібний, от і виходить, що ремонт вигідніший.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.