leonon Опубліковано 15 Січня, 2007 в 15:36 #1 Опубліковано 15 Січня, 2007 в 15:36 Я трохи поназбирував фото автомобільчиків, може хтось займається чи займався подібним по можливості викладіть
ЙОЖИК Опубліковано 15 Січня, 2007 в 16:29 #2 Опубліковано 15 Січня, 2007 в 16:29 шо конкретно тебе цікавить?
leonon Опубліковано 16 Січня, 2007 в 09:52 Автор #3 Опубліковано 16 Січня, 2007 в 09:52 Відео (тест драйви, програми, рекламні роліки), фото, описи, хароші сцілки
Ha3aP Опубліковано 16 Січня, 2007 в 14:39 #4 Опубліковано 16 Січня, 2007 в 14:39 Відео (тест драйви, програми, рекламні роліки), фото, описи, хароші сцілкиТи свої давай викладуй! А там видно буде...Я наприклад маю пару тест драйвів! Є багато відео про класичне раллі! Вже на ЛМ колись писав тему чи потрібно воно комусь! Начебто ні! До речі за самими гонками класичного раллі або раллі-рейду Ліссабон-Дакар слідкуєш???
leonon Опубліковано 17 Січня, 2007 в 06:35 Автор #5 Опубліковано 17 Січня, 2007 в 06:35 Відео (тест драйви, програми, рекламні роліки), фото, описи, хароші сцілки Ти свої давай викладуй! А там видно буде... Я наприклад маю пару тест драйвів! Є багато відео про класичне раллі! Вже на ЛМ колись писав тему чи потрібно воно комусь! Начебто ні! До речі за самими гонками класичного раллі або раллі-рейду Ліссабон-Дакар слідкуєш??? Тільки з новин коли дивлюсь, я в основному або не дивлюсь телевізор взагалі або дивлюсь щось на ДВД. В мене десь є короткі нарізкі по ВmW, якщо теба знайду і по можливості заллю, от тіки не впевнений що їх немає на мережах, подивись якщо не знайдеш то заллю, відео раллі мене не цікавить, а шо за машинкі на тест драйвах Є? Відео (тест драйви, програми, рекламні роліки), фото, описи, хароші сцілки Ти свої давай викладуй! А там видно буде... Я наприклад маю пару тест драйвів! Є багато відео про класичне раллі! Вже на ЛМ колись писав тему чи потрібно воно комусь! Начебто ні! До речі за самими гонками класичного раллі або раллі-рейду Ліссабон-Дакар слідкуєш??? Тільки з новин коли дивлюсь, я в основному або не дивлюсь телевізор взагалі або дивлюсь щось на ДВД. В мене десь є короткі нарізкі по ВmW, якщо теба знайду і по можливості заллю, от тіки не впевнений що їх немає на мережах, подивись якщо не знайдеш то заллю, відео раллі мене не цікавить, а шо за машинкі на тест драйвах Є? Ти свої давай викладуй! А там видно буде... ГУМОРИСТ?
Ha3aP Опубліковано 17 Січня, 2007 в 07:08 #6 Опубліковано 17 Січня, 2007 в 07:08 Ти свої давай викладуй! А там видно буде... ГУМОРИСТ? Просто наскільки я поняв ти сам тільки шукаєш, а свого ннемаєш! На вихідних щось виложу(кліпи, тест драйви і т д) Раллі і Дакар тобі треба чи ні???
leonon Опубліковано 17 Січня, 2007 в 08:42 Автор #7 Опубліковано 17 Січня, 2007 в 08:42 Ти свої давай викладуй! А там видно буде... ГУМОРИСТ? Просто наскільки я поняв ти сам тільки шукаєш, а свого ннемаєш! На вихідних щось виложу(кліпи, тест драйви і т д) Раллі і Дакар тобі треба чи ні??? ралі не треба
Ha3aP Опубліковано 28 Січня, 2007 в 10:29 #8 Опубліковано 28 Січня, 2007 в 10:29 Ось виложив:АВТОТепер твоя черга, вибачай що мало, але вмене багато прикольних роліків раллійних з музичкою і без!!!! Жду твоїх відео!!!
leonon Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 17:04 Автор #9 Опубліковано 8 Лютого, 2007 в 17:04 Ось виложив:АВТОТепер твоя черга, вибачай що мало, але вмене багато прикольних роліків раллійних з музичкою і без!!!! Жду твоїх відео!!!Ти сам пробував подивитись те що ЗАЛИВ?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.