Перейти до змісту

Нічка у Києві :)

Fiore

Рекомендовані повідомлення

Хто у курсі підкажіть. Потрібно на один день квартиру (кімнату), у Києві. Чим по дешевше варіант, можливо у гуртожитку? Потрібно тільки щоб було ліжко і ванна :) )) Хто що може порадити щоб мені це дешевше обійшлось? Які ціни? А то я не в курсі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

была такая необходимость.вопрос решился возле жд вокзала куча народу предлагает.выбор большой и в любое время суток.цену и телефон-сорри не припомню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а жаль(

мені би хоть приблизні ціни і бажано не в глуші повній

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а жаль(

мені би хоть приблизні ціни і бажано не в глуші повній

Центр на Артема - 500 грн 2-кімнатна.

Спальні райони 1-кімнатна 300 і більше. Це біля Ж\Д у "ділєрш в юбках"

На м. Либідська (Так як одна з найбільш прохідних точок та великою транспортною розв'язкою) майже на кожному стовпі є оголошення. "Сдам Койко-место от 90 грн за сутки"

http://4erdak.com.ua/cities/Kiev?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=google_kiev_content&gclid=CLKKlJb05aMCFQQgZwodzGq9xQ

Койко-место http://nedvizhimost.slando.com.ua/kiev/783_1.html?search_terms=%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE%5C%5C%5C-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З найдешевших готелів, де доводилось жити в Києві - "Усмішка" (вул.М.Василенка, 1)Дуже близько до станції метро "Берестейська". тел. (044) 456-84-83. Рік назад ціни були 180-200 грн.за одномісний номер. Там страшненько але зручно добиратись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майже 6 років віджив в Київі. Можу порадити один гуртожиток ціна за сутки близько 50 грн. Від м. Лук"янівська 2 зупинки трамваєм.

Скоро сам поїду на декілька днів - там і зупинюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ostap87, а точну адресу гуртожитка мож сказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майже 6 років віджив в Київі. Можу порадити один гуртожиток ціна за сутки близько 50 грн. Від м. Лук"янівська 2 зупинки трамваєм.

Скоро сам поїду на декілька днів - там і зупинюся.

To Ostap87/ Це Гуртожиток інституту підготовки кадрів промисловості України?. Якщо так, то адреса Лук'янівська, 65/67. Теж колись там зупинялась, коли навчалась в Києві. Справді дешево і не складно добиратись. Місце цікаве, кладовище недалеко. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це гуртожиток Міжрегіональної Академії управління персоналом - вул. Сім"ї Хохлових 8. Там буде його не складно знайти він зразу ж знаходиться навпроти обласного відділу ДАІ. Будинок жовтого кольору, в 3 поверхи, пластикові білі двері, перед дверима 2 лавочки.

Як доїхати: м.Лук"янівська (сторона із трамвайною колією) трамвай №14,15 який їде вгору по вул. Дегтярівська на 2-й зупинці (Зоологічна) зійти, а там залишиться пройтися метрів 250...

http://maps.google.com.ua/maps?q=%D0%B2%D1%83%D0%BB.%20%D0%A1%D1%96%D0%BC%27%D1%97%20%D0%A5%D0%BE%D1%85%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%85&oe=utf-8&rls=org.mozilla:uk:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=uk&tab=wl

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...