VitaliyS Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:14 #1 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:14 Можу найближчим часом запропонувати роботу курєра по доставці документів по місту. Принцип роботи - в 10:30-11:00 забрати документи і доставити за адресами. В день ,в середньому , 5-8 адрес, іноді може бути більше,іноді менше. Доставити не пізніше 17:20 . В середньому час роботи - 3-4 години в день.Оплата може бути хоч раз в місяць,раз в тиждень,раз в день. Зарплата за домовленістю. Резюме не треба ,просто в лічку напишіть,якщо хтось зацікавится. І хоч часу робота займає не багато,по сумісництву не підходить.
yvazhaemuy Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:48 #2 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:48 Резюме не треба . Цікаво, а як ти можеш довірити важливі документи людині з сумнівною репутацією... А якщо він отримавши документи тупо їх викине в Сапалаївку, хто тоді буде відповідати за це? А якщо ці документи він/вона/воно перексерить і стане потім клієнтів шантажувати відповідною інформацією на приклад... Мені здається до відбору кадрів потрібно більш серйозніше підходити, бо таку службу в Луцьку ніхто не буде поважати....
yvazhaemuy Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:48 #3 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:48 Резюме не треба . Цікаво, а як ти можеш довірити важливі документи людині з сумнівною репутацією... А якщо він отримавши документи тупо їх викине в Сапалаївку, хто тоді буде відповідати за це? А якщо ці документи він/вона/воно перексерить і стане потім клієнтів шантажувати відповідною інформацією на приклад... Мені здається до відбору кадрів потрібно більш серйозніше підходити, бо таку службу в Луцьку ніхто не буде поважати....
LENS Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:53 #4 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:53 Можу найближчим часом запропонувати роботу курєра по доставці документів по місту. Принцип роботи - в 10:30-11:00 забрати документи і доставити за адресами. В день ,в середньому , 5-8 адрес, іноді може бути більше,іноді менше. Доставити не пізніше 17:20 . В середньому час роботи - 3-4 години в день.Оплата може бути хоч раз в місяць,раз в тиждень,раз в день. Зарплата за домовленістю. Резюме не треба ,просто в лічку напишіть,якщо хтось зацікавится. І хоч часу робота займає не багато,по сумісництву не підходить. працювати кожен день?
VitaliyS Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 15:02 Автор #5 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 15:02 Резюме не треба . Цікаво, а як ти можеш довірити важливі документи людині з сумнівною репутацією... А якщо він отримавши документи тупо їх викине в Сапалаївку, хто тоді буде відповідати за це? А якщо ці документи він/вона/воно перексерить і стане потім клієнтів шантажувати відповідною інформацією на приклад... Мені здається до відбору кадрів потрібно більш серйозніше підходити, бо таку службу в Луцьку ніхто не буде поважати.... Слушна думка,згоден,тому і працюю довгий час сам,бо так само думаю... але якщо буде резюме,що тоді змінится,коли людина не чесна? Який вихід можеш запропонувати? працювати кожен день.
Hexus Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 15:06 #6 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 15:06 При приеме на работу выписать паспортные данные включая место прописки ну или просто снять копию.
VitaliyS Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:08 Автор #7 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:08 При приеме на работу выписать паспортные данные включая место прописки ну или просто снять копию.я так і роблю ,всеодно дякую.
VitaliyS Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 15:45 Автор #8 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 15:45 вакансія,теоретично зайнята.
irqadmin Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 20:16 #9 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 20:16 вакансія,теоретично зайнята. якщо вакансія звільниться перший в черзі...
VitaliyS Опубліковано 2 Вересня, 2010 в 06:37 Автор #10 Опубліковано 2 Вересня, 2010 в 06:37 якщо вакансія звільниться перший в черзі...:На жаль,не все так просто.Будучи людиною справедливою,вимушений сказати,що у випадку не згоди людини працювати,буду звертатися до людей,з якими вже спілкувався.Пишу це,щоб ніхто не подумав,що я когось ігнорую.Ще раз дякую всім,хто відгукнувся.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.