Перейти до змісту

хто що знає про імеі бази ?

Рекомендовані повідомлення

Люди цікавитьтаке питання: хто що знає про імеі бази ? бо на ринку телефонів все більше й більше бачу контрабасу. От хочу у вас спитати ці бази слугують тільки як залякування для людей чи вони дійсьно можуть вирубити телефони? Питаю у вас це через те що пропонують парочку сіреньких телефонів

буду вдячний за відповіді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди цікавитьтаке питання: хто що знає про імеі бази ? бо на ринку телефонів все більше й більше бачу контрабасу. От хочу у вас спитати ці бази слугують тільки як залякування для людей чи вони дійсьно можуть вирубити телефони? Питаю у вас це через те що пропонують парочку сіреньких телефонів

буду вдячний за відповіді

Чув по телику що ще 2 оператори залишилися щоб адаптували свої мережі для вирубання всіх чорних та сірих телефонів, велику надію мають на вирублення айфонів.

Кароче хочуть бабла зрубити чим побільше :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jetpack2, цю тему не бачив?

Чув по телику що ще 2 оператори залишилися щоб адаптували свої мережі для вирубання всіх чорних та сірих телефонів, велику надію мають на вирублення айфонів.

ТУТ пишуть, що залишився один.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить вже скоро можна буде телефон замість груза на рибалці використовувати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

взагалі кажучи імей теоефнонів можна і підробити.... ніхто не знаєте людей, які можуть перепрошити імей телефона на інший ? наприклад із трупачка якогось або просто дешевого телефона )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хіба імей можна поміняти? не чув ніразу про таке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У деяких "Китів" можна (мобільні телефони типу Sciphone Nokla і тд)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IMEI телефона поміняти можна, але є багато нюансів. З одними телефонами це простіше, з іншими - майже неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

IMEI телефона поміняти можна, але є багато нюансів. З одними телефонами це простіше, з іншими - майже неможливо.

22.09.2009

В связи с надвигающейся «паникой» в вопросе нелегального ввоза мобильных телефонов в Украину и желанием перепрошить IMEI код, от Укрчастотнадзора появилась следующая информация:

Клоновані телефони довго не житимуть, або відповідь „майстрам” з радіоринку на Караваєвих дачах, які стверджують, що експлуатація „перепрошитого” телефону буде безпроблемною

И ещё все что нужно читаем http://volyn.ucrf.gov.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[quote name='chief' date='05 октября 2010 - 19:22' timestamp='1286295741'

22.09.2009

типа, новость? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну типа гугл рулит ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...