Перейти до змісту

SolidWorks 2009-2010 х32bit

Nester

Рекомендовані повідомлення

Всім доброго дня!

У мене виникла проблема. Я вже 2 тижні намагаюсь зкачати з І-нета SolidWorks 2009 або 2010 на 32bit систему.

Якщо хтось може мені допомогти, буду радий всім порадам. А можливо в когось є робоча прога?

P.S.: версія потрібна повна, особливо там потрібні:

- Logopress: проектирование штампов последовательного действия

- SolidWorks Simulation (COSMOSWorks) - универсальный инструмент для прочностного анализа методом конечных элементов

- SolidWorks Motion (COSMOSMotion) - интегрированный кинематический и динамический анализ

- SWR-Спецификация - программа автоматической генерации и оформления конструкторских спецификаций.

- SolidWorks Toolbox - Библиотеки ГОСТ) - библиотеки стандартных изделий (крепеж, подшипники, прокатный сортамент, кулачки, шкивы, шестерни и т.п. по стандартам ГОСТ, ISO, ANSI, BSI, DIN, JIS, CISC, PEM®, SKF®, Torrington®, Truarc®, Unistrut®), автокрепежи, проектировочные расчеты балок и подшипников. Включен в состав базовых конфигураций SolidWorks.

- DWGeditor - создание, редактирование и печать файлов (чертежей) DWG/DXF, созданных в любых системах. Поставляется бесплатно клиентам SolidWorks.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є повна версія SW 2010 х32. Важить 5,02 ГБ. Можу скинути на флешку;)

Якщо треба, зателефонуй - 0997503325

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2009-у версію можу нарізати на ДВД.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Валєнтін, ти по ходу не все мені скинув. В мене нема ліцензій!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там в архіві мають бути кряки і інструкція по установленню... Завтра буду, то розберемось ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В старших версіях мало працював, але мені 2007 найбільш зручний. А з того що проектуватимеш як на мене зручніший буде Механікал десктоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Так розумію, вже не треба? :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...