V.Wolf Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 19:52 #1 Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 19:52 Ніяк не вдається знати де впадеш, тому і сіно з собою ніхто не носить. Можливо хтось зштовхувався з сабжем, носить ІОЛ, володіє цінною/корисною інформацією про лінзи та про клініки де оперують."Гастролери" ті що приїжджають особисто в мене прихильності не викликають.Існуюча клініка, що на Грушевського мені найбільше подобається (зі всіх знайдених в Україні), але значна демократичність цін.З вибором кришталика хто чим керувався (крім порад лікаря)? Я наприклад придивляюсь до монофркальної лінзи Alcon Acrysof IQ Natural. За будь-яку надану інформацію буду дуже вдячний, так як питання тонке і специфічне, а рекламно/замовленою інформацією керуватись якось....
Yuraul Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 20:23 #2 Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 20:23 Ага, у них тепер і UPS є правильний, так що можна на Грушевського. Правда, хз чи вони уже його підключили.
Romawka Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 20:30 #3 Опубліковано 1 Серпня, 2010 в 20:30 мой дедушка у нас в областной больнице менял хрусталик лет 8-9 тому назад...точно уже и не вспомню,....но деду 78-й год и читает без очков...
V.Wolf Опубліковано 2 Серпня, 2010 в 05:33 Автор #4 Опубліковано 2 Серпня, 2010 в 05:33 В державних лікарнях використовуюь старі методи, пів ока розрізають, тому переважна більщість хворих за 60.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.