Перейти до змісту

Поміняю Phenom ІІ 955

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поміняю 955й Феном на Атлон 240 з вашою доплатою 800грн. Проц на гарантії куплявся не так давно. Причина - терміново потрібні гроші.

Опубліковано

Дай більше інформації про Phenom!

Що саме цікавить?

Тип разъема AM3

Тактовая частота, GHz 3,2

Кэш-память второго уровня, KB 4x512

Кэш-память третьего уровня, KB 6144

Количество ядер 4

Производственная технология, nm 45

Частота системной шины, MHz 4000

Мощность TDP, Вт 125

Ревизия ядра C3

Множитель свободный

Box

Остання ревізія процесора, найхолодніша з всіх 955х.

Не ганявся, нарікань немає, мінус феномів - шум боксового кулера інколи надоїдає(вирішується придбанням брендового кулера)

http://hotline.ua/tx/amd_phenom_ii_x4_955_hdz955fbgmbox

Опубліковано

Якшо тобі терміново потрібно лаве,то краще продати його окремо.Купити на ті гроші проц дешевший,а різницю покласти до кішені,так буде бистріше по часу.

Опубліковано

От я маю намір взяти такий проц! І у мене такий Athlon II 240, який хоче топікстартер,звісно,що свій я продавав би при апгрейді.

Питання буквально двох днів,раніше не вирішу...

Опубліковано

Я саме такій хочу купити.Окремо без обміну скільки за ньго хочешь?

Ціна на продаж 1200. Мені без різниці що продати що поміняти, просто гроші терміново потрібні. Такщо з ким швидже домовлюсь тому і проц.

Опубліковано

Я саме такій хочу купити.Окремо без обміну скільки за ньго хочешь?

Ціна на продаж 1200. Мені без різниці що продати що поміняти, просто гроші терміново потрібні. Такщо з ким швидже домовлюсь тому і проц.

На разі можу запропонувати 1000гр.Бюджет обмежений,ше материнку на Socket AM3 тре купляти буде,бо в мене АМ 2

Опубліковано

Можу також запропонувати обмін.Віддаю свою материнку ASUS M2N-MX SE+ і проц AMD Athlon X2 5000 + 2.6GHz, 65W, а темі мені свою материнку с процем. За доплату домовимося через приват.Доплата залежить від мод твоєі материнки.Якшо зацікавила пропозиція,то напиши в приват.Все на гарантіі.

Опубліковано

Поміняю 955й Феном на Атлон 240 з вашою доплатою 800грн. Проц на гарантії куплявся не так давно. Причина - терміново потрібні гроші.

DONE

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...