Перейти до змісту

Куплю іграшку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Надивившись іграшкових історій старший син забажав мати в себе такі ж іграшки :)

...

от хочу йому зробити сюрприз..

хто знає, де можна придбати База Лайтера чи шерифа Вуді?

Опубліковано

Надивившись іграшкових історій старший син забажав мати в себе такі ж іграшки :)

...

от хочу йому зробити сюрприз..

хто знає, де можна придбати База Лайтера чи шерифа Вуді?

в самого така ж сама проблема. дітвора вперлася: хочу вуді. і хоч ти трісни. всі магазини іграшок оббігав, базари, секонд хенди - нема. в "тигресі" сказали, що колись давно в них був баз лайтєар, а тепер ні того ні іншого в скорому майбутньому не очікується. отак-то :(

Опубліковано

в Гуглі знайшов радіокерованого База Лайтера за 3300 грн. Точно такого ж Лайтера знайшов на Амазоні за 100 доларів. Але там ніяк не міг нічо оформити :( в англійському не сильний.. хоч фразу: "Неможливо доставити за вказаною адресою" я розібрав.

хоч бери самому роби того Вуді ) (голову основне %) ) Бо Лайтера точно не зроблю

Опубліковано

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_npmv=3&_trksid=p3910.m570.l1311&_nkw=toy+story&_sacat=See-All-Categories

це також продають в Англії - ціна в фунтах, доставка - орієнтовно 10-15 фунтів, тому цікаві пропозиції, де вказано доставка Free, і звичайно Worldwide (тобто доставлять по всьому світі)

якщо якась позиція зацікавить, напишіть, спробуємо купити...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...