Перейти до змісту

Рівненський форум, щось схоже до дошки

kot116

Рекомендовані повідомлення

Чи є такий форум по можливостям як і Борд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є в них форум побхо. Може інші є - не знаю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є рівненська барахолка - http://torg.rv.ua/

Дуже непогані ціни і пропозиції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От, наскільки знаю, аналогів нашій борді, наприклад - юзабіліті,підтримка (панове модератори вам "не льстят", але це правда),наповнення інфою,мало флуда,справедливий бан (інколиblush.gif ) да і люди спілкуються навіть поза межами борди, то таке бачив тільки в Харкові ще коли вчився,та в Києві (Радіоринок-отдихає). А, хай не ображаються наші сусіди з Рівного,Львова,і інших міст ну просто ну не таке, як прийшлось там працювати то "время отклика матрици" 150000сек... Я, до того веду що board.lutsk.ua - FOREVER!!! На жаль, домен board.ua, тупою рекламою зайнятий, а так, для себя любімих, можна було б, забити його під себе, прикольно було б, ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От, наскільки знаю, аналогів нашій борді, наприклад - юзабіліті,підтримка (панове модератори вам "не льстят", але це правда),наповнення інфою,мало флуда,справедливий бан (інколиblush.gif ) да і люди спілкуються навіть поза межами борди, то таке бачив тільки в Харкові ще коли вчився,та в Києві (Радіоринок-отдихає). А, хай не ображаються наші сусіди з Рівного,Львова,і інших міст ну просто ну не таке, як прийшлось там працювати то "время отклика матрици" 150000сек... Я, до того веду що board.lutsk.ua - FOREVER!!! На жаль, домен board.ua, тупою рекламою зайнятий, а так, для себя любімих, можна було б, забити його під себе, прикольно було б, ні?

можливо і так, але на рахунок чогось схожого як борд не помітив у рівненських форумах, там дуже мало народу спілкується та і оформлення сайту не дуже...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...