Перейти до змісту

Продам телефони

hunter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Nokia 6233i

в комплекті коробка+зарядка+девайс .. стан на 5- (незначні потертості на клавіатурі..)

ціна 600

Nokia E51

в комплекті коробка+флешка на 2 гб+ зарядк+ дата кабель+коробка+ + гарантійка.не заповнена... ста на 4+ є не значні потертості ціна

1000 грн.

HTC P3450 Touch (Elf)

коробка, флешка, стилус, акум, зарядка, дата кабель, флешка на 2 гб Стан на 5 в поставив буквально тиждень назад новий корпус майже не юзався після того .ставив професійний майстр..а не так аби хто ..тобто чудово поставив

Ціна 1300 грн

Novatel U720 Модем+ коробка (без ковпачка)

Ціна 180 грн

але доставка за ваш рахунок при замовлені більше 6 по наведеній схемі нище..

можливі інші моделі при замовлені більше 100 мона говорить про знижку!!!..

Інші моделі уточняйте...наявність та ціну!!

Сам не Луцький. пересилаю дані товари через нову пошту ..гроші при доставці..то бто ви можете подивиться даний товар при отримані..якщо щось не влаштовує просто назад відправляється..

але є умова що при замовлені передоплата 25 грн..якби гарант того що ви про нього прийдете і ви зацікавлені брать..при вказані реального дефекту...цей задаток в 25 грн я повертаю вам назад...

якщо ж ви придбали ви маєте право повернути товар ..а протязі 2 тижнів але -20 % ціни..причьом прийом назад то й же самий що й відправка тільки я дивлюсь чи все гаразд ніяких дефектів чи ще чогось не появилось комплект і відправляю вам гроші...

Пишіть в лічку ..номер чи в аську 307-830-394

Не робіть не обдуманих купівль..я зацікавлений надати всю інформацію яка вас цікавить...щоб не виникало в майбутньому проблем

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Всі дані товари продані

Зарас є такі девайси

ельф 3450 ..стан на 5-.. повний боєкомплект ціна 950 грн!!! + флеха на 2 гб

HTC TyTN II (P4550 / Kaiser) зарядка, дата кабель..в комплекті ціна 1200 грн!!..

Нокіа 6220с зарядка, дата кабель, флешка на 2 гб коробка..ціна 950 грн

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...