Перейти до змісту

потрібна підказка

Рекомендовані повідомлення

можливо хтось знає як звязатись з китайським центром продажів IPhon-ів через скайп, аську, чи мило без всяких посрєдніків розкажіть як можливо хто знає бувби дуже вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є такі? Цікаво хто такий слушок пустив :)

П.С. Перша асоціація - Центр американської англійської... :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трошки важко роздуплитись там англійську мову можна включити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляй або на вторинному, або в американців. Простішого поки не знайдено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можна.(

А нащо воно тобі?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можна.(

А нащо воно тобі?)

хотів попробувати торгувати таким

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рунетовські форуми кішать такими  "гіпер амбітними бізнесменами", і теми типу: 

- как купить 15 айфонов и не попасть на таможню;

- подскажите где взять айфон 3г за 100 баксов, хочу взять много.

ZheNik, ти напевно також хоч отримати по пошті дверні петлі чи шматок лицювальної плитки за 300 у.о.

Хто і має якісь лазєйки на поставщиків нових чи б\у іфонів+варіанти як просунути їх через таможню - 99.9% що не буде цю інфу НІКОМУ розпускати.

Якби так було просто все, тих ятрубок продавали б як чорниць на варшавці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чьо, дверні петлі потрібна штука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рунетовські форуми кішать такими  "гіпер амбітними бізнесменами", і теми типу: 

- как купить 15 айфонов и не попасть на таможню;

- подскажите где взять айфон 3г за 100 баксов, хочу взять много.

ZheNik, ти напевно також хоч отримати по пошті дверні петлі чи шматок лицювальної плитки за 300 у.о.

Хто і має якісь лазєйки на поставщиків нових чи б\у іфонів+варіанти як просунути їх через таможню - 99.9% що не буде цю інфу НІКОМУ розпускати.

Якби так було просто все, тих ятрубок продавали б як чорниць на варшавці.

та я просто думав шо мона якось вийти напоставщика і брати такі айфони народ вроді ведеця на таке г... на аукро розмітають ях по 500-800 грн там їх любі рябі а в виробника вони вроді стоять на половину меньше тай думав хтось би шо підказав. но лічно якби я брав собі айфона то бравби оригінал даже може бути б.у але тіки оригінал там не ебеі бачив хватає таких і ціна нормальна більш менш тіки трохи стрьомно брати незнаю чи дойде :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можеш на http://www.alibaba.com пошукати

це b2b площадка. там якраз таки китайських виробників дофіга. можливо щось і з айфон-клонів знайдеться

сам досвіду роботи з цією площадкою не маю, тому нічого конкретнішого, на жаль, розказати не можу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ вроді ведеця на таке г... на аукро розмітають ях по 500-800 грн там їх любі рябі 

Там працює зовсім інша схема - дропшипінг.

Наприклад Вася знає де є в Китаї скайфони по 50 у.о., на Аукро ліпить лот за 60 у.о. Переможець аукціону Пєтя, переводить Васі гроші, він в свою чергу замовляє скайфон на адресу Пєті, і все, 10 баксів заробив, а Пєтя жде посилочку. Таким макаром працюють 90% торгашів з Чайни. Вот така петрушка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можеш на http://www.alibaba.com пошукати

це b2b площадка. там якраз таки китайських виробників дофіга. можливо щось і з айфон-клонів знайдеться

сам досвіду роботи з цією площадкою не маю, тому нічого конкретнішого, на жаль, розказати не можу

спс. потім пориюся мо шось полєзне найду :)

народ вроді ведеця на таке г... на аукро розмітають ях по 500-800 грн там їх любі рябі 

Там працює зовсім інша схема - дропшипінг.

Наприклад Вася знає де є в Китаї скайфони по 50 у.о., на Аукро ліпить лот за 60 у.о. Переможець аукціону Пєтя, переводить Васі гроші, він в свою чергу замовляє скайфон на адресу Пєті, і все, 10 баксів заробив, а Пєтя жде посилочку. Таким макаром працюють 90% торгашів з Чайни. Вот така петрушка.

ну да і прикол в тому шо можна трохи заробити неприкладаючи великих зусиль тіки треба напряму зв'язуватись з виробником.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна трохи заробити неприкладаючи великих зусиль 

Так то воно так, але ж гарантійні зобов"язання лягають вже на тебе. І пересилка зламків в той же Китай.

Це не картопля - купив кіло - гнила - викинув. Завжди знайдеться клієнт(и) який(і) винесуть мозг поки владнаються всі гарантійні питання. Тому повторюсь, це не клондайк, брати для власного використання це одне - комерція зовсім інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...