Перейти до змісту

продам новобудову

NANO

Рекомендовані повідомлення

продам 2-х кмн новобудову по вул Багряного 54,4 квю м 38 000у.о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба писати "перепродааам"..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба писати "перепродааам"..

В даному випадку продам. Не знаєш не пиши. (але буває що перепродую, тоді пишу- "продають")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є двохкімнатні дворівневі 90 кв - 50 000у.о. і 3-х кімнатні

post-5335-1278925182,77_thumb.jpg

post-5335-1278925268,22_thumb.jpg

post-5335-1278926439,96_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багряного це де?

село Струмівка ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багряного це де?

село Струмівка ))

За готелем "Околиця"

post-5335-1279031583,12_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це за газовою заправкою?І там є такий будинок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не за ГАзовою заправкою. А за "Околицею" Кого дійсно цікавить, можу показати обєкт в зручний для Вас час

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це випадково не за заводом по випуску мінеральної вати та 50-ти метровою відстанню від високовольтної лінії ?

Доречі квартири там вже продаються ще з весни 2008-го року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це випадково не за заводом по випуску мінеральної вати та 50-ти метровою відстанню від високовольтної лінії ?

саме там! Лінія запасна не під напругою. Мають демонтувати. Коли? Незнаю. Там приватний забудований сектор. "Доречі квартири там вже продаються ще з весни 2008-го року." це питання чи ствердження? Не розумію коли люди задають питання, на які знають відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме там! Лінія запасна не під напругою. Мають демонтувати. Коли? Незнаю. Там приватний забудований сектор. "Доречі квартири там вже продаються ще з весни 2008-го року." це питання чи ствердження? Не розумію коли люди задають питання, на які знають відповідь.

Це не питання а ствердження, з якого можна зробити висновок що квартири там зовсім не "на розхват".

Про те що високовольтна лінія не під напругою -не знав. Ще у 2008-мому цікавився там квартиркою але несподобався район, високовольнта лінія і відсутність інфраструктиру, можливо зараз там щось і змінилось, але ціна, імхо, не відповідає тому що є насправді (в принципі як і було у 2008-му ).

І взагалі я прихильник того, що коли вже рекламується нерухомість то потрібно вказувати максимум нюансів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не питання а ствердження, з якого можна зробити висновок що квартири там зовсім не "на розхват".

Про те що високовольтна лінія не під напругою -не знав. Ще у 2008-мому цікавився там квартиркою але несподобався район, високовольнта лінія і відсутність інфраструктиру, можливо зараз там щось і змінилось, але ціна, імхо, не відповідає тому що є насправді (в принципі як і було у 2008-му ).

І взагалі я прихильник того, що коли вже рекламується нерухомість то потрібно вказувати максимум нюансів.

Завод не працює ще з весни. Скажіть а що зараз продається?. Там шановний два будинка. Той будинок що Ви бачили в 2008р давно розпродався. Зараз продаємо новий будинок який недавно тільки добудувався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо ньЮансів - там ще нема каналізації, тіко яма. Гавно тече просто під ноги. Ну й запах приємний. І це ще не заселений другий будинок. Судячи з ділянки поряд має бути й третій.

Ще - в другому набагато менший дворик, відповідно буде зовсім мало місця, коли машини етц....

Ще - вікно 1го вихождить відповідно на вікно 2гого - відстань метрів 10-15.........

З хорошого - кажуть тепло було зимою в 1-му, мала витрата газу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо ньЮансів - там ще нема каналізації, тіко яма. Гавно тече просто під ноги. Ну й запах приємний. І це ще не заселений другий будинок. Судячи з ділянки поряд має бути й третій.

Ще - в другому набагато менший дворик, відповідно буде зовсім мало місця, коли машини етц....

Ще - вікно 1го вихождить відповідно на вікно 2гого - відстань метрів 10-15.........

З хорошого - кажуть тепло було зимою в 1-му, мала витрата газу.

Давайте не перевірені факти не будем писати. Називаеться а дай своїх 5 коп вставлю щоб більше повідомлень було. Навіщо ти стверджуєш що каналізації нема? Раджу тобі обновити інфо і не смітити в темі. Цим ти наклепи наводиш на обєкт!Це не добре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добрий день. Цікавить можливість кредиту? які умови, якщо є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добрий день. Цікавить можливість кредиту? які умови, якщо є?

це мабуть питання до банку. Ми не проти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Продається в першому будинку чи другому? Якщо в першому, то який підїзд, поверх?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продається в першому будинку чи другому? Якщо в першому, то який підїзд, поверх?

В другому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі-то я живу вже 1,5 роки в першому будинку, тому для бажаючих можу описати обєктивно всі плюси та мінуси проживання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі-то я живу вже 1,5 роки в першому будинку, тому для бажаючих можу описати обєктивно всі плюси та мінуси проживання.

давай сюди опис...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давай сюди опис...

а то кажуть неперевырены факти... Будемо рады почути з перших вуст, про калюжу при вході... :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Наразі калюжі при вході нема, але жильці, що користуються цією каналізацією змушені раз в 7-10 днів викачувати, але як повідомляє забудовник йде робота по підключенню до центральної міської каналізації.

З мінусів виділю нестабільну напругу (бувало до 280, я вирішив проблему установкою стабілізатора) і мутною справою щодо оплати за електроенергію (підстанція належить приватній особі, якій і платимо (і відповідна якість).Сміття також необхідно вивозити на Рівненську, але зараз збираємо гроші на сміттєвий контейнер.

Віддаленість можна віднести як до + так і до -. При наявності машини не проблема. До маршрутки 7 хв пішки.

З плюсів в першу чергу чистота як підїзда так і подвіря, дешевизна послуг (в холодні місяці зими виходила разом все до оплати 150-160 грн (газ + світло)). В будинку добра теплоізоляція (в міцний холод та жару добре відчувається) але погана звукоізоляція.

Загалом задоволений, жив до цього на Соборності, біля ЗАГСу, тут подобається більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки в будинку квартир, поверхів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...