Перейти до змісту

Порадьте хорошого автоелектрика!

izym82

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Автомобіль Форд мондео 2, потрібно продіагностувати. При включенні запалювання видає звук - ніби не спрацьовує якесь реле, заводиться нормально а під час нажимання на педаль газу теж з"являється подібний звук :sm128:. Дякую!!!

Опубліковано

возле завода "Мотор"(напротив через дорогу),гаражный кооператив "Будивельник",заезжаеш-сразу на лево-посредине гараж с большими воротами-зовут Сергей.

с улицы Винныченка,возле универа поворот (кафе Юлия)первые ворота на лево за зданием Бизнес центра.въезжаеш и сразу на лево.я там ремонтировал електронику к АКПП месяц назад.нареканий нету.

Опубліковано
возле завода "Мотор"(напротив через дорогу),гаражный кооператив "Будивельник",заезжаеш-сразу на лево-посредине гараж с большими воротами-зовут Сергей.

дуже толковий майстер

Опубліковано

дуже толковий майстер

Їздив я якось до цього сергія з одною проблемою - машину йому залишав на день, а він усе що зробив то провід ізолєнтою замотав і проблему не вирішив за це взяв 50 грн. Більше до нього їхати не хочеться!!!

Опубліковано

Є ще хороший майстер на 40-му. Знаходиться він за наркодиспансером, проїзджаєш метрів 50 і направо (поруч фірма "Ганок"). Звати Олег

Опубліковано

Одна з найкращих контор в місті 12 Вольт, біля ківерцівського мосту. Але там постійно черги - треба записуватись. Але і якість на рівні!

Опубліковано

дуже толковий майстер

Їздив я якось до цього сергія з одною проблемою - машину йому залишав на день, а він усе що зробив то провід ізолєнтою замотав і проблему не вирішив за це взяв 50 грн. Більше до нього їхати не хочеться!!!

Ага, ти но на Зміїнець до Міши заїдь, тоді побачиш різницю...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...