Перейти до змісту

знайдено копію борда

sanches

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Жив-був "чорний борд", кожну ніч він виходив на полювання і шукав в неті своїх клонів... і т.д. :)

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

'sanches'

Пропаганда працює на повну. Оце вибачте за слово унікум. Відгуків поганих він не бачив, а відгуків самих бордівців ти теж не бачив, а війни з модераторами а стерті аккаунти людей тільки за те що вони вибачте не такі, ти теж не бачив. А те що тут купка унікалів просто узурпувала простір, і насаджує своє мислення і любим чином придушує погляди інших, цього ти часом теж не бачив, ну то моя порада час завітати напевно до окуліста.

Опубліковано

о, дісідєнти підтягнулись...

якщо я не помиляюсь то віднедавна, ти теж тепер відносишся то того числа ..

:rolleyes:

Опубліковано

Рий окопи, бери кулемета задамо жару узурпаторам :mdr:

DOG, а що ти власне хотів, та "купка" певне діло тут з самого розвитку ресурсу, і з'їдять кого хоч хто проти них :D

а ти називається прийшов в чужий монастир, то що ти хтів?

Опубліковано

Відгуків поганих він не бачив, а відгуків самих бордівців ти теж не бачив, а війни з модераторами а стерті аккаунти людей тільки за те що вони вибачте не такі, ти теж не бачив. А те що тут купка унікалів просто узурпувала простір, і насаджує своє мислення і любим чином придушує погляди інших, цього ти часом теж не бачив, ну то моя порада час завітати напевно до окуліста.

Ти всьо це менш як за 2 місяці від реєстрації побачив? :blink:

А чий ти клон? ;)

Опубліковано

Відгуків поганих він не бачив, а відгуків самих бордівців ти теж не бачив, а війни з модераторами а стерті аккаунти людей тільки за те що вони вибачте не такі, ти теж не бачив. А те що тут купка унікалів просто узурпувала простір, і насаджує своє мислення і любим чином придушує погляди інших, цього ти часом теж не бачив, ну то моя порада час завітати напевно до окуліста.

Ти всьо це менш як за 2 місяці від реєстрації побачив? :blink:

А чий ти клон? ;)

він не клон а сурогат :_07:

Опубліковано

'sanches'

Пропаганда працює на повну. Оце вибачте за слово унікум. Відгуків поганих він не бачив, а відгуків самих бордівців ти теж не бачив, а війни з модераторами а стерті аккаунти людей тільки за те що вони вибачте не такі, ти теж не бачив. А те що тут купка унікалів просто узурпувала простір, і насаджує своє мислення і любим чином придушує погляди інших, цього ти часом теж не бачив, ну то моя порада час завітати напевно до окуліста.

блаблабла і теорія всесвітнього заговору. не подобається - не читай.

Опубліковано

перше посилання яке ти виклав,

скін того борда був задіяний раніше ніж у нашого,

шкура для того борда була задіяна в 2007 році,

а для нашого десь зимою, якщо пам*ятаєш,

тому це в нас таке як в них,

я розумію твої роздуми, що наше те найкраще, і найоригінальніше

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...