Перейти до змісту

Куплю розбірну гантелю 15 кг Китай

Infinity

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Одну гантелю купив давно, тепер вирішив докупити іншу таку ж. Пошуки в спортмагазинах Луцька ні до чого не привели.Отже ,мені потрібна гантеля розбірна загальною масою 15 кг., якщо сумувати по блінах то виходить 20 кг.Виробництво Китай.Ціна до 200 грн.

Опубліковано

продавав тут один дятько вже давновато таку саму як в глобусі за 300. но було давно і пост потерли :angry2:

Можеш спитати біля фонтана в центрі є спортивний магазин.може там є :rolleyes: (як спускатися в парк)

Опубліковано

продавав тут один дятько вже давновато таку саму як в глобусі за 300. но було давно і пост потерли :angry2:

Можеш спитати біля фонтана в центрі є спортивний магазин.може там є :rolleyes: (як спускатися в парк)

Я запитував десь три місяці тому в Олімпі і "біля фонтану" і в Глобусі - ціна всюди одна і та ж.Правда в них тоді не було такої як мені треба.

А дядька того можна було б знайти. Побачиш його-дай знати.Дякую.

Опубліковано

а може легше було б продати ту, яка в тебе є і купити дві однакових? Чи та якась дуже особлива?

Опубліковано

а може легше було б продати ту, яка в тебе є і купити дві однакових? Чи та якась дуже особлива?

Теж варіант. Але моя китайська і не факт що хтось її прикупить.Да і 530 рубасів треба буде докинути при умові що за 200 свою продам.

Опубліковано

питання на засипку: а нащо тобі іменно 2 гантелі? в мене одна на 10 і хватає прекрасно.теж думав купити 2 але за таку ціну можна і одною обмежитись)

п.с. того "дядєньку" сомніваюсь що найду оскільки його контакти не збереглись(

Опубліковано

питання на засипку: а нащо тобі іменно 2 гантелі? в мене одна на 10 і хватає прекрасно.теж думав купити 2 але за таку ціну можна і одною обмежитись)

п.с. того "дядєньку" сомніваюсь що найду оскільки його контакти не збереглись(

Думаю розводку робити лежачи на лавці.Одною якось не то...А ти якийсь комплекс вправ однією робиш ? Бо я шукав в неті то більшість вправ для двох гантель, от і надумав прикупити - вдруг хтось відгукнеться :)

Опубліковано

ніяких спеціальних вправ) просто підтримую форму. але якщо захотіти то на YouTube можна знайти відео з комплексом вправ і з однією. Якщо іде 2 гантелі то тікі нагрузка на тулуб більша а на руки така сама.тількі втомлюєся швидше. В мене є комплект з 2-х по 5 і ніякого толку а одна но побільша толк таки є.Які види мязів хочеш підтянути? є альтернатива - прес,віджимання від підлоги,турнік...

На мою думку і однієї цілком хватить щоб підтянути певні види мязів)

Опубліковано

Куплю дві однакові б/у гантелі (до 400грн.), одну (дивись вище), або продам одну б/у гантелю 15 кг (Китай)(200 грн.)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...