Перейти до змісту

Ну його в .опу такий Адріналін

yura2281

Рекомендовані повідомлення

П.С. а також навчитися нормальної манери спілкування і поважати співрозмовників

Слушай УБЛЮДОК-АМЁБА , Ну ты вообще - ПАДАЛЬ!!

Эта фраза канешно плохая,потому что я ехал с скоростью 130 ???

А ви літайте далі, може, менше вас, імбіцилів, буде.

А вот он ХОРОШИЙ??-ДА?

Хорошо,моя машина довольнотаки заметная в городе,кому-то из водителей Я "навредил"????

..или может пешехода где не пропустил??

Знал бы что здесь такие "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ",лучше б молчал бы..

..а отдуваться за тех дыбилов которые не смотря,вылетают на встречку,проезжают на красный,и на зебре не останавливаются, Я не собираюсь!!

..да мой заезд с привышением скорости не блестал ГЕРОИЗМОМ,но и не по пустякам я разогнался!!

...а желать ,то что вы желаете, и при этом говорить о культуре и уважении??? Бог ВАМ СУДЬЯ!!!Пожелания такого рода,как правило возращаются!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто не хороший і ніхто не поганий. Я задав конкретне питання: навіщо їхати з швидкістю 130 км/год по місту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проста арихметика: 130 км на годину. десь вискакує на дорогу дитина (все таки центр міста, всяке може статися.. та й поза центром таке можливе). Встигнеш зреагувати? якщо встигнеш то як? загальмувать? нє, не вийде. при швидкості 130 гальмівний шлях буде метрів 70. це від момента натиснення на гальма. а ще кілька десятих доелй секунди піде на те поки ти ногу з газу на тормоз перекинеш. відповідно + ще пару десятків метрів.

варінат різко зупинитися не проходить. Будуть трупи

що лишається? крутанути руля? і в результаті або ти десь в стіні в стовбі в дереві. тільки якщо повезе то сам там будеш, якщо не повезе, то ще збереш інші машини чи пішоходів.

теж на 130 в щось в"їхати - мало шансів живим лишитися.

один аткий збіг, випадковість, і оце "спішив" для когось, не дай Бог, скінчиться фатально.

навіть банально колесо може лопнути - на такій швидкості це смерть.

так що перед тим як тиснути на педаль, добре подумайте, чи варте ваше життя та життя оточуючих, отих причин які змушують вас квапитися.

З.І. сам водій, і одного разу чуть не прокатав дитину на капоті. Врятувало лише те, що їхав помаленьку - кілометрів 50 на годину. Тоді обійшлися всі переляком. Їхав би швидше - хто зна чим би скінчилося

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:(

ви свою злість на всіх льотчєгів-бєспрєдєльщєгів виливаєте на бідного Егоїста,

бо він бовкнув, шо десь-там-один-раз-якось їхав 130км/год.

для чого це все? :unsure:шоб він виправдовувався перед вами? чи так просто зачмирити?..:(

які ми маладци тут... за людські життя боремось..

якшо водій паморок, то це не залежить від швидкості, - може збити і на 5км/год..:(

п.с. хоча, напевне, сам він вже 100 разів пожалкував, шо тут таке написав... :huh:мда..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і добре, що пожалкував, може, задумається.

Це так здається, ай притоплю, я ж уважно, все буде добре. Знаєте, концепцію безпеки на дорогах теж не ідіоти придумували. Воно так здається, що пронесе. Безпека, то така штука. Їздиш 40 років без жодних нюансів, а на 41-й у тебе лопає колесо, вискакує хтось на дорогу, не впоруєшся з керуванням і тд., а авто несеться з дикою швидкістю. Зрозумійте, це достатньо одного разу. І саме задля цього ОДНОГО разу ми їздимо з помірною швидкістю, ми пристібаємось, ми вмонтовуємо подушки безпеки, ми продумуємо, куди втікатиме двигун при лобовому ударі, ми робимо лобове скло таким, щоб воно не розсипалось на гострі уламки, ми одягаємо шоломи (на байках і велах), задля цього ми включаємо поворот, зупиняємось на червоне світло, пропускаємо пішоходів на переходах, не обганяємо там, де не можна, не перебігаємо дорогу у не встановленому місці і перед цим уважно дивимось, чи безпечно переходити (якщо ми пішоходи). Так, це усе саме задля цього ОДНОГО разу. Одного єдиного. Несподіваного. Підступного. Фатального.

Все, досить. Мене вже самого тошнить від власного пафосу.) Кожеш обирає свій шлях. Якщо хтось не розуміє про що, я щойно написав, то його може переконали лише життя, або й взагалі нічого не може. Кожен робить, що хоче. Але ніякої жалості до бухого придурка, який на мерсі на шаленій швидкості їдучи з мосту влупився в камаз, який виїджжав з повороту, не чекайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Знаєте, концепцію безпеки на дорогах теж не ідіоти придумували. Воно так здається, що пронесе. Безпека, то така штука. Їздиш 40 років без жодних нюансів, а на 41-й у тебе лопає колесо, вискакує хтось на дорогу, не впоруєшся з керуванням і тд., а авто несеться з дикою швидкістю. Зрозумійте, це достатньо одного разу. І саме задля цього ОДНОГО разу ми їздимо з помірною швидкістю, ми пристібаємось, ми вмонтовуємо подушки безпеки, ми продумуємо, куди втікатиме двигун при лобовому ударі, ми робимо лобове скло таким, щоб воно не розсипалось на гострі уламки, ми одягаємо шоломи (на байках і велах), задля цього ми включаємо поворот, зупиняємось на червоне світло, пропускаємо пішоходів на переходах, не обганяємо там, де не можна, не перебігаємо дорогу у не встановленому місці і перед цим уважно дивимось, чи безпечно переходити (якщо ми пішоходи). Так, це усе саме задля цього ОДНОГО разу. Одного єдиного. Несподіваного. Підступного. Фатального.

мда...:( всі правила техніки безпеки написані кров!ю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я колись в дитинстві під машину чуть не попав.Біля драм театра, на зупинці дорогу перебігав.Побіг до брата який був вже на другій стороні, так от,вибігав я з зпинкі,то мене і видно не було.я не знаю з якою швидкістю їхав водій машини,під яку я ледь не попав, мабуть швидко,бо діло було ввечері..Так от, машина зупинилась за сантиметри від мене...не знаю хтото був, але я йому дякую.

до чого це все я:різне може статись, і краще всетаки їздити дотримуючись правил дорожнього руху, бо вот таке як я, вибіжить незрозуміло звідки, а ти встигнеш загальмувати, і врятуєш здоров'я, а можливо і життя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вау Need For Speed :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мдеее.... Які ми всі білі і пухнасті :sq_ye: ... (крім Egoista :blush: ). Просто пісочниця...

І мабуть всі "правдоборці" ніразу (!!!) не наражали нікого на небезпеку???

словом "Хто без гріха хай перший кине камінь" (с).

А бажати смерті (без різниці чи то виражено вчинком чи СЛОВОМ) не можна ні в якому разі, чому самі знаєте (бо розумні "аш страшно" (с)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Alexander47 , во-во... саме через необережність пішоходів і стається значна частина автопригод в межах населених пунктів. І немає значення з якою швидкістю їхала б машина, чи то 40 чи то 70км/год, але якшо прямо перед тобою невідомо звідки вибігає якась бабка, не дивлячись навіть на проїзджу частину, шоб встигнути на тролейбус, - це саме страшно... :unsure:

як конкретний приклад може навести інцидент, який на власні очі бачив минулого року біля Авангарду, коли ось таку "бабку в бегах" збив, ..неповірите - тролейбус!!!...

Так що я б не зводив пролему лише до перевищення швидкості водіями, адеж це дещо однобоко :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ніхто й не зводить проблему ЛИШЕ до перевищення швидкості водіями. У нас тут, просто, тема про перевищення швидкості. Не помітив? Навіть не про перевищення швидкості. А про взагалі неадекватні швидкості для населеного пункту. Так що однобокий саме твій пост.

ZaZik, чому? Не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прежде чем пожелать человеку "міцного стовба" вы подумали что у него может быть семья?Маленькие дети?Он что написал что каждый день так гоняет?Или делает это от нефиг делать?Откуда вы знаете при каких обстоятельствах он превышал скорость?Может у него в машине жена рожала?Или ребенка срочно в поликлинику везти надо было?Все в жизни бывает!И не исключено что рано или поздно в вашей жизни будет такая ситуация при которой прийдется жать на ГАЗ?Накого то расчитывать в таких ситуациях очень сложно!!!

про те що доїхати можна не набагато пізніше з набагато меншою швидкістю вже написали.

знову ж таки - чого я маю думати про сімю того їздить по місту (та й не тільки) на неадекватних швидкостях? попадае в аварію "гонщик". добре, якщо більше нікого не покалічить. саме він і має думати про те, щоб з ним нічого не сталось. і виконання правил дорожнього руху ду-у-у-уже допомагають в збереженні життя і здоровя учасників руху.

з.і. про вибір ніків і звязок з реальним індивідумом - звязок прямий. Назвався боровиком - лізь в кошик (с) Народне прислівя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...