Перейти до змісту

хочу купити акомулятор

him

Рекомендовані повідомлення

Ось пришла пора купити новий акомулятор - хочу почути в кого якій стоїть та сікі прослужив (по мірі можливого тицьніть пальцем де краще купити щоб ненакололи) бюджет бажанно недорогі...

p.s. За пораду з мене півко... :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы покупали не помню как магазин называется если подыматься от Карпенко-Карого на Ровенскую от моста там справа есть магазинчик (там еще стоянка АИС вроде рядом) мои друзья там покупают себе постоянно, цены нормальные и если есть карточка и скидки есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Магазин называется "АТЛ"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що до акумулятора, головне щоб розборний був.

До комплекту порадив би прикупити ареометра і провірити гену.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну на рахунок розборності це ще спірне питання.

в мене Fiamm 7 років відмаслав, я до нього не заглядував... і розряжався в "0", і цілу зиму на морозі стояв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В батьківському автомобілі російський акум (той шо смолою залитий Ст60) майже 10 років відмаслав і ніразу не розбирався. Але щоб банку прощупати треба заливний отвір. Вбудовані ареометри у дешевих акумах як правило ніякої інформативності не несуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як на рахунок перевірки акомулятора старого припустимо (плотность і т.д) де можна це зробити? кваліфікованного майстра порадьте...Атже кажуть що може плотность (кіслота в воду якось стати чі щось типу того)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як на рахунок перевірки акомулятора старого припустимо (плотность і т.д) де можна це зробити? кваліфікованного майстра порадьте...Атже кажуть що може плотность (кіслота в воду якось стати чі щось типу того)

"Сафрон" на Львівськый... Досвідчений дядько

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Сафрон" на Львівськый... Досвідчений дядько

Чув від знайомих також про нього одні респекти!

З власного досвіду скажу, що гарантія на акум до лампи, всерівно негарантійний випадок буде, але за якусь суму ремонт буде проведено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы покупали не помню как магазин называется если подыматься от Карпенко-Карого на Ровенскую от моста там справа есть магазинчик (там еще стоянка АИС вроде рядом) мои друзья там покупают себе постоянно, цены нормальные и если есть карточка и скидки есть.

+1

і Сафрон на Львівській також пайдёт!

Батя мій купував в магазі про який писав dimmon

а я на початку весни в Сафроні ...

обидва варіанти вполнє нормальні і вміняємі ...

+ в сафроні дали досить вичерпну і цікаву пораду ... шо дуже сподобалось ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Ось пришла пора купити новий акомулятор - хочу почути в кого якій стоїть та сікі прослужив (по мірі можливого тицьніть пальцем де краще купити щоб ненакололи) бюджет бажанно недорогі...

Ось стикнувся із такою самою ситуацією. Думаю купити Ista 60-ку. Які відгуки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ в сафроні дали досить вичерпну і цікаву пораду ... шо дуже сподобалось ...

Поділись і з нами порадою? Можливо, комусь пригодиться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі "ста непоганий акум. На рено 11 стояв і стоїть досі, мабуть вже років 6. Витримав тогорічні морози, і ніразу!!! НІРАЗУ не сів при розкручуванні двигура в ті 30 градусні морози, сам був в шоці. Єдине що сам винуватив, його трози підпортив тим що під час тих морозів почав накриватись генератор і я невчасно його зремонтував. Від тоді (скоро рік) в віконечку індикатор світиться червоним кольором але всерівно працює як часи. Зара на пасаті користуюсь якимось нонеймом (купив півроку назад за 400 грн новий).Не радив би купувати дешеві акуми, раз схотів при непрацюючому двигуні накачати компресором колесо і здох. Але тим не менше працює зара більш менш стабільно. Сумніваюсь що переживе зиму - проте надіюсь на заміну по гарантії (ще півроку в запасі). Найбільш побобається BOSH (колись не пожалів і купив на москалика) а його завезти зимою зранку то було шось ... акум був звір, включай передачу, повертай запалювання і їдь на акумі - нездохне (не знаю яка якість БОШа зараз).

Але все ж таки при нагоді замінити батарею, куплю варту.

Зараз все купую на PitStop на формулі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...