Перейти до змісту

Продам Nokia 6610i

Romek71

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Nokia 6610i б\в. Стан на 4+, з недоліків - не працює фотокамера (правда її ніхто і не пробував ремонтувати, вона там по суті і не потрібна), а так телефон працює відмінно, без глюків. Батарея тримає 1-2 дні (батарея ще рідна, ресурс відповідно трохи вичерпаний)

В коплекті до телефону йде зарядний пристрій.

d6bd06854436.jpg

Ціна без торгу 170 гривень.

Опубліковано

за 150 можна було б взяти, тому що батарея вбита.

...не можу віддати за 150, купував до неї новий корпус (нехай і китайський - 25грн. теж гроші) + нова підзарядка за 35 гривень (з дорожчих), сам розумієш...телефон і так тут "понти" виходить. :0011: Батарею нову докупити - телефон буде бомба, хто знає, той оцінить :P

Опубліковано

up

пропонував тобі 150 а ти відмовився, на даний момент можу забрати, але за знижену ціну, можна і без зарядкі.

Опубліковано

up

пропонував тобі 150 а ти відмовився, на даний момент можу забрати, але за знижену ціну, можна і без зарядкі.

...відписав в приват :0011:

Опубліковано

Це той самий телефон що Місько з Кізеем колупали? Предлагаю продать Сому за літру водки!

Опубліковано

Це той самий телефон що Місько з Кізеем колупали? Предлагаю продать Сому за літру водки!

...ти видно десь рамси попутав, умнік :D

Телефон продано, тему можна закривати :0011:

Опубліковано

....не будеш лізти в чужі теми з непотрібними порадами, ніхто тобі не буде хамити. :0011:

...хоча правильно було б мені, написати правду в твоїх темах про той хлам, що ти тулиш чесним людям, побачим як ти тоді все продасиш :D Я слідуючий раз обов'язково так і зроблю. Удачі! :0011:

Опубліковано

Хай хтось один напише, що він радий від покупки у тебе фуфела-тулить дядя це твоя професія а я продаю!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...