Перейти до змісту

Порадьте LiveUSB систему

Vetal00

Рекомендовані повідомлення

Хочу поставити на флешку операційну систему, але не сможу знайти ніякої, щоб зберігались налаштування системи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вінда чи щось з Лінуксів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі одинаково, але краще вінда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вінду не пробував.

Лінукс - PuppyRus Linux Jeans.

Качаєш LiveCD, грузишся з нього, там запускаєш прогу Меню - Настройки - Универсальный инсталятор PuppyRus, далі створюєш загрузочну флешку. Там є різні варіанти створення, якщо перший раз не виходить, пробуєш інший варіант. Повинно запрацювати. В мене робить. Цей Лінукс один з найлегших, так що і на старіших машинах працює шустро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Puppy Linux. :ok2:

Васьок випередив. Але підписуюсь під кожним словом. Ця хрєнь запускається за кілька хвилин і уміє робити УСЕ, що ви робите під віндою більшість часу: музика, фільми, сьорф, аська, документи, електронні таблиці, графіка. І це усе на фактично на будь-якому компі. І це все нереально швидко.

Можу допомогти із заганянням на флешку. Там усе досить просто і без інсталяторів усяких.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так поняв шо вінди, яка б зберігала сама насторойки нема. Може ше якісь нормальні лінукси є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вінду можна просто поставити на флешку. Але треба зробити, щоб вона по флешці потім не шарилась, а то вона здохне скоро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так поняв шо вінди, яка б зберігала сама насторойки нема. Може ше якісь нормальні лінукси є?

Можеш ще спробувати Slax.

Також досить непогана ОС. Для установки на флеху навіть з-під Вінди є написаний бат-файлик, проги ставляться туди дуже легко - качаєш з сайта модулі з потрібними прогами, кидаєш них на флешку в папку modules і все - можеш грузитися з флехи. :)

З.І. Щоб слакс був не на інгліші, зразу в модулях можеш шукати російський фейс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив Windows Xp Sp3 цим способом, але вона на інших компах не запускається :angry2: . Попробував SLAX сподобався, але ніяк не можу налаштувати інтернет Utel через USB-modem(E1550) і шось після встановлееня драйвера АТІ на інших компах не запускається. PuppyRus(запущений з СD) зовсім вставленої флешки та HDD не бачить, і інтернет тоже непонятно як настроюється.

Хто в цьому розбирається? Помогите!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...