Перейти до змісту

Переобладнання та переоформлення ЛУАЗ

pay19

Рекомендовані повідомлення

Добрий вечір!

Хочу придбати новий кузов ЛУАЗ 1302 та стареньку ЛУАЗ 969(М) з документами, як донора. Цікавить питання оформлення в МРЕВ та чи потрібно здійснювати переобладнання і чи воно на сьогодні дозволено. Також заміну двигуна ВАЗ або VW.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий вечір!

Хочу придбати новий кузов ЛУАЗ 1302 та стареньку ЛУАЗ 969(М) з документами, як донора. Цікавить питання оформлення в МРЕВ та чи потрібно здійснювати переобладнання і чи воно на сьогодні дозволено. Також заміну двигуна ВАЗ або VW.

переобладнання - заміна кузова + заміна двигуна - влетить в копієчку. Раніше, до 03.2006 все це діло з новим кузовом та заміною двигуна проробляли на автозаводі. Як зараз не знаю, але я б брав готовий "заточений" девайс, а не три купи металу з доками, не знаючи, що з цим добром робити.

В Луцьку було 4 чоловіки, що професійно займались ЛуАЗ.

Якщо реально цікавить, то за кілька днів можу дати більш детальну інфу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий вечір!

Цікавить де можна придбати новий кузов 1302??? На заводі наскільки відомо немає нічого. Кузови 1302 і 969 майже не відрізнялись. Рульова трохи і редуктори були з різними числами. А так однакові. Є мануали на ту і на ту моделі. Переобладнання робиться в Києві в Державному автотранспортному науково дослідному і проектному інституті( ДЕРЖАВТОТРАНСНДІПРОЕКТ) колись була адреса вул. Перемоги 57 тел. 456-30-30, платилося 30-40баксів зависновок науково-технічної експертизи про заміну двигуна і т.д. потім з ним в Даї. Звідти на сертифіковане СТО бралась справка що все правильно зроблено згідно техумовами там платив ще 250-350 грн. і в Даї. Тільки тоді міняли техпаспорт і вписували який двигун чи зміни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нові кузова ще попадаються на руках в людей, які так і не реалізували своєї мети...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Techniker дякую за інформацію

треба буде лише поцікавитись в НДІ чи не повпливала постанова КМУ №1371 від 23 грудня 2009 року на можливість переобладнання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну наскільки я знаю , то ні. Будемо надіятись ,бо мені треба знов переобладнатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні дізнався інформацію в МРЕВ що на сьогоднішній день при заміні кузова йде тільки модель на модель тобто 969М на 969М, 1302 на 1302. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це якщо буде бірка 1302 і 969. тоді да, ніякій гаїшник їх на зовнішній вигляд не відрізнить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось знайшов може комусь буде цікаво http://luazzz.borda.ru/?1-16-0-00000031-000-0-0-1274875699

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...