Перейти до змісту

Direct3D

Fiore

Рекомендовані повідомлення

Народ помагайте з відухою після формат С якісь непонятки підкажіть як включити Direct3D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставити DirectX 9.0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставити DirectX 9.0

Поставив всеодно не канає :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ помагайте з відухою після формат С якісь непонятки підкажіть як включити Direct3D

Какой вопрос ,такой и ответ.

dxdiag> дисплей уссорение>Direct3D >вкл.,выкл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не так всьо просто там покручє замарочкі :( "Средство диагностики DirectX" тут треба всьо мутити але шо робити єслі ніхє... не активне в справці тільки як виключити Direct3D а як включити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не так всьо просто там покручє замарочкі :( "Средство диагностики DirectX" тут треба всьо мутити але шо робити єслі ніхє... не активне в справці тільки як виключити Direct3D а як включити :)

Какой вопрос ,такой и ответ.

Ти як партизан на допиті в гестапо,ні чого не не знаю нічого не скажу,тут не екстрасенси обітають.

щоб рішить рішить проблему ,напиши конфіг компа,яка відео карта ,які драйвера, які непонятки

з Direct3D ,яка ОС.І проблема рішаеться за пару хвилин,єслі відео карта не кончена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну шяс шось нарісуєм, на цих скрінах вроді всьо єсть

post-825-1165872538.jpg

post-825-1165872545.jpg

post-825-1165872556.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скріни перших двох вкладок виклади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.постав драйвера на материнку.

2.удали старі драйвера відео ,желательна прогой Driver Cleaner,вони ще 2004 року.

3.перегрузи систему ,і вінда сама поставить драйвера ,під 3d,але не під OPEN GL.

4.скачай і постав Catalist останній 6.11,але став через диспетчера устройств,вручну.

5.драйвера краще ставити альтернативні ,вони меньші за обемом,і без мелькософтовських приблуд

P.S.N2O Pack

Ссылки на последние версии драйвер-пака можно найти в форумах сайтов:

Radeon.ru

hardwarelab.ru

driverpack.ru

или на сайте:

komsomolec.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.постав драйвера на материнку.

2.удали старі драйвера відео ,желательна прогой Driver Cleaner,вони ще 2004 року.

3.перегрузи систему ,і вінда сама поставить драйвера ,під 3d,але не під OPEN GL.

4.скачай і постав Catalist останній 6.11,але став через диспетчера устройств,вручну.

5.драйвера краще ставити альтернативні ,вони меньші за обемом,і без мелькософтовських приблуд

P.S.N2O Pack

Ссылки на последние версии драйвер-пака можно найти в форумах сайтов:

Radeon.ru

hardwarelab.ru

driverpack.ru

или на сайте:

komsomolec.com

От які проги я найшов:

1) n2o_6_7

2) n2o_6_7_no_cp

3) Lite6.11_2KXP_INF (ATI Catalist x32Lite)

4) Lite6.11_XP6A_INF (ATI Catalist x64Lite)

5) Driver Cleaner

сорі за тупе питання але всетаки, нашо ставити драйвер на материнку і які проги лучше ставити з тих шо я написав ті шо йдуть по дві.

Скріни перших двох вкладок виклади.

post-825-1165911880.jpg

post-825-1165911894.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fiore писав,

От які проги я найшов:

1) n2o_6_7

2) n2o_6_7_no_cp

3) Lite6.11_2KXP_INF (ATI Catalist x32Lite)

4) Lite6.11_XP6A_INF (ATI Catalist x64Lite)

5) Driver Cleaner

сорі за тупе питання але всетаки, нашо ставити драйвер на материнку і які проги лучше ставити з тих шо я написав ті шо йдуть по дві.

В тебе не стоить драйвер AGP, який є на діску до материнки, в основному це <драйвер все в одному>.

З того ,що ти знайшов програма тільки одна №5,все інше драйвера.Driver Cleaner потрібний ,щоб видалити всі старі драйвера.

n2o_6_7 це модифікований драйвер ATI Catalist,6 -це рік,7 -місяц випуску драйвера.

n2o_6_7_no_cp ,те саме,але без контрольної панелі,

Lite6.11_2KXP_INF (ATI Catalist x32Lite),меньший за розміром Catalist , тільки англійська версія,

для 32 бітних систем,для Windows 2000 i XP.

Lite6.11_XP6A_INF (ATI Catalist x64Lite) те саме для 64 біт.

тобі підходить перші три, я би радив ставити n2o, і найти версію 6.10.,6.11.

PS. Radeon 9200 SE ПІДТРИМУЄ ТІЛЬКИ DX 8.1 і має шину памяті 64 біт,і для теперішніх ігр малопридатний,хотя це мягко сказано.

так що став любий драйвер ,який є в наявності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всьо зробив як треба було але радості мало дальше фільми з глюками. Вже включено AGP, Direct3D і DirectDraw. Ти казав шо треба включити Direct3D а OpenGL виключити як це правильно зробити і взагалі може там треба ше якісь настройки поміняти розкажи пожалуста

post-825-1165946102.jpg

post-825-1165946113.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всьо зробив як треба було але радості мало дальше фільми з глюками. Вже включено AGP, Direct3D і DirectDraw. Ти казав шо треба включити Direct3D а OpenGL виключити як це правильно зробити і взагалі може там треба ше якісь настройки поміняти розкажи пожалуста

Ти не правильно мене зрозумів ніяких OpenGL,виключати не треба,та і немає де.

як простіше пояснити даже не знаю, ну попробую,Direct3D і OpenGL це різні бібліотекі,які використовують ігри.Наприклад DOOM 3,використовує OpenGL і якщо його не буде то ігра просто не запуститься,таке буває коли вінда сама ставить драйвера.

настройки в драйверах ,в твоєму випадку ,в закладках Direct3D і OpenGL ,<грубая настройка> потрібно

ставити в положеня< скорость>,про <качество> не може бути й мови.

Для Radeon-ів є спеціальна програма ,для точної настройки і розгона ati tray tools. є інші ,але ця можна сказати що найкраща.

ФІЛЬМИ записують в різних форматах, і для кожного потрібний свій декодер,а форматів є туєва хуча.

самий практичний варіант скачати і поставити K-lite codeck pack,це пакет декодерів в одному пакєті.

ще раз повторю ,це самий практичний варіант.Самий кращий варіант декодери, ставити кожний окремо,

но це дуже довго і марудно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велика подяка за інформацію, а от цей пакєт K-lite codeck pack реальна штука стало лучше :D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...