Перейти до змісту

Пропоную послуги з комплексного аналізу та просування сайтів.


Sandman

Рекомендовані повідомлення

Спеціалістом по SEO себе вважати не можу, але трохи знайомий з цим. ukrpolmet.com.ua - досить непогано піднятий в гуглі, по перерахованим ключовим словам знаходиться в ТОП5, по деяким навіть перший в виводі. Але досить багато сторінок знаходяться в саплємєнті. В яндексі трохи гірше з ключовими словами, але теж досить часто є у видачі на першій сторінці, погано що тИЦ = 0.

Дивує поведінка boec'a. Звинувачувати людину в непрофесіоналізмі побачивши тільки шматочок зробленої роботи над сайтом. Ніхто не каже що сайт вже оптимізований по максимуму, але певна якісна і позитивна робота на обличчя. Ми ж не знаєм скільки заплатили за його розкрутку, якщо 2000$ - то можливо можна ставити якісь притензії, а якщо 500 грн, то все зроблено суперово. Таке враження що boec на прикладі цього сайту тільки попіаритися хоче мол "який я крутий сеошнік, а всі решта лохи", але реально ніяких фактичних огріхів не вказав та і кращих варіантів теж.

Певний обсяг таки зроблено. Можливо, навіть, одну книжку про це прочитав.
- таке враження що про себе))

На рахунок ціни згоден. Але якщо ти уважно читав вищесказане, то мав би побачити конкретні зауваження. Там їх вистачає.

Людина приховує своє портфоліо. Навіть від замовників (є конкретні факти. ВСК, наприклад). Тому я його і колупаю. Не розумію причин.

А про піар на чужому фоні - маю право :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2BOEC

ВСК - не замовник!!! просто я зними спілкувався колись на рахунок співпраці, але їх умови мене не влаштували , мож сам перепитать там =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...