Перейти до змісту

Продам акумулятор до ноута ASUS

MixaJI

Рекомендовані повідомлення

Батарейка оригінальна, не юзана

Ціна 600 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 500грн. віддасиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 500грн. віддасиш?

Ціна 600 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 500грн. віддасиш?

Ціна 600 грн.

Ну ти продавець-тобі встановлювати правила!Нова коштує всього на 200грн. дорожче, а за таку ціну як ти пропонуєш, я можу реставрувати свою стару батарейку, яка теж оригінальна))) і прослужить довше, оскільки Li-ion акумулятори мають здатність "старіння" з часом і не залежно від того чи використовувались вони чи ні! Тому невідомо наскільки в тебе "свіжа" батарея...припустим навіть, що вона і не використовувалась, а просто лежала без діла(оскільки дані моделі ноутів вже тривалий час зняті з виробництва).Та і батарей ці асусовські "вузькоспеціалізований" товар...тому удачі в продажу-надумаєш спустити ціну-можливо щось і придумаєм)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 500грн. віддасиш?

Ціна 600 грн.

Ну ти продавець-тобі встановлювати правила!Нова коштує всього на 200грн. дорожче, а за таку ціну як ти пропонуєш, я можу реставрувати свою стару батарейку, яка теж оригінальна))) і прослужить довше, оскільки Li-ion акумулятори мають здатність "старіння" з часом і не залежно від того чи використовувались вони чи ні! Тому невідомо наскільки в тебе "свіжа" батарея...припустим навіть, що вона і не використовувалась, а просто лежала без діла(оскільки дані моделі ноутів вже тривалий час зняті з виробництва).Та і батарей ці асусовські "вузькоспеціалізований" товар...тому удачі в продажу-надумаєш спустити ціну-можливо щось і придумаєм)))

"Нова коштує всього на 200грн. дорожче, а за таку ціну як ти пропонуєш" Написано ж ясно що батарея нова, при чому це не китай за 500 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написано ж ясно що батарея нова, при чому це не китай за 500 грн

А ти міг би передрукувати серійний номер цієї батареї?Звісно якщо це не секретна інфа))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написано ж ясно що батарея нова, при чому це не китай за 500 грн

А ти міг би передрукувати серійний номер цієї батареї?Звісно якщо це не секретна інфа))

Скинув в лічку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Батарея ще продається?Не надумав спускати ціну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...