Перейти до змісту

Зарахування трафіку в ДМ

Рекомендовані повідомлення

Вчора під вечір поставив на закачку кіно і пішов по справах, коли повернувся був не приємно вражений... Разом з трафіком закінчились і гроші проплачені на слідуючий місяць, та мало того я ще й залишився винний ДГ декілька копійок. Знаючи про те що внутрішній трафік( якого було використано тільки 7500 мб) може зараховуватись як зовнішній, не переживав на рахунок відключння від нету або ж зменшення рахунку аж до мінусового значення. Яке ж було моє здивування коли зв"язавшись з ДГ мені повідомили що такого зарахування вже немає :blink: ...

Повернути гроші, я так розумію, не судьба.., тобто треба буде платити це раз повну абонплату. Цікавить одне ДГ повідомляла про зміни чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаючи про те що внутрішній трафік( якого було використано тільки 7500 мб) може зараховуватись як зовнішній, не переживав на рахунок відключння від нету або ж зменшення рахунку аж до мінусового значення.

Зовнішній трафік може зараховуватись як внутрішній! І аж ніяк не навпаки! І так було завжди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дык и не было никогда такого... ты чтото попутал ... перелимит внутреннего за внешний защитывают ибо ето еще тянется от тарифов фотакома а наоборот небыло никада ..

а сама ситуация конечно отвратительная .. вчасности из-за нее я и решился пробовать бэлайн .. я сам консерватор и лентяй .. но такие пакости терпеть желания нет , тем более представилась возможность..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було б добре, якби після закінчення трафіку з'єднання тупо обривалось і все, а не починало знімати гроші з рахунку.Або щоб хоч в мінус не залазило!

Сам не раз так попадав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навпаки. якщо в тебе лишився зовнішній то він може бути зарахований як внутрішній.

наприклад: в тебе лишилося 7500 мб. з 10000 мб зовнішнього трафіку, а внутрішній трафік закінчився. То тоді ти можешь качати з внутрішньої мережі за рахунок зовнішнього трафіку (звісно з відповідними коефіцієнтами). ОСЬ ТАКІ УМОВИ. І ПРО НИХ НАПИСАНО В ТАРИФАХ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зовнішній трафік може бути зарахований за внутрішній з певним коефіцієнтом. Значення точно не пам'ятаю, приблизно десь 1 Мб зовнішнього до 2 Мб внутрішнього. Про зарахування навпаки в договорі нічого не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може я дійсно перепутав на рахунок який за який.... :blush: але всеодно не приємно :glare: ,тим більше коли в цьому ж місяці, десь числа 4-го вечором, в мене тупо вирубали по причині нестачі коштів на рахунку, при тому що чотири дні нет був, а скачано було десь на 1500 мб всього. 5-го числа став звонити на бухгалтерію ДГ і виясняти, виявилось шось програма в них глюкнула і мене вирубило. Нет включили, але десь через декілька годин після дзвінка.

Такшо напевно допобачення ДГ добрий день Пчєлайн! ^_^ треба тільки чекати поки до мене дотянуть..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...