Перейти до змісту

Потрібні послуги шліфувальника

Kida

Рекомендовані повідомлення

Суть задачі — прибрати неглибокі подряпини з кришки програвача вінілових платівок.

pvcv.jpg

ну або можливо хтось знає де можна придбати шліфувальну/полірувальну пасту ГОИ (Государственный оптический институт)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йдеш на формулу і шукаєш полірувальну воскову пасту  K2 Tempo.

Взагаліто застосовується для видалення подряпин з кузовів авто і полірування поверхні, але оргскло також "поправить", перевірено на мобільному і мп3 плеєрі. Великий тюбік, 125 грам, коштує порядку 20 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згоден з попереднім постом. Обов'язково пасту гои? Шліфувальних паст є багато - зайди в любий автомобільний магазин і вибирай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може тоді ше хтось знає толковий туторіал? все ж таки це не екранчик телефону, потрібно щоб все було рівномірно на досить великій площі. + з того, що я читав - вручну навряд шось вийде.

і потрібно, на скільки я зрозумів, декілька паст.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шліфмашинку тут юзати імхо недоцільно, оскільки тонке оргскло, можливий або перегрів, або лопне від тиску.

Вручну чому б і ні, затираєш наждачним папером зернистістю так 3000 подряпини, поверхня стане матова, наносиш пасту, і вперед тряпочкою полірувати.

Трохи нудний і монотонний процес, але приємно буде, що сам зробив :)

Можна потренуватися на шматочку непотріпного плексигласа, якщо страшно одразу до кришки програвача приступати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю пасту ГОИ, у вигляді порошку, якщо потрібно можу трішки дати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...