Перейти до змісту

як встановити програми від Adobe

storm

Рекомендовані повідомлення

о це мені потрібно поставити Adobe PremirePro CS3... а воно, зараза, не хоче ставитись.... то вибиває помилку, що не можна одночасно встановлювати 2 родукти Adobe, то ще якийсь еррор... трохи гугУлив, але добився лише запуску Setup Photoshop CS3 і то інсталяція до кінця не доходить... найчастіше вибиває помилку із встановленням Shared Components...

в мене стоїть Він7 32-бітний...

раніше був інстальований Photoshop CS4, але я його деінсталював, думаючи, що причина глюків у ньому...

post-5463-1272011681,48_thumb.jpg

post-5463-1272011690,14_thumb.jpg

post-5463-1272011696,09_thumb.jpg

при запуску сетапа ПреміреПро вже крім ініціалізації нічого немає..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о це мені потрібно поставити Adobe PremirePro CS3... а воно, зараза, не хоче ставитись.... то вибиває помилку, що не можна одночасно встановлювати 2 родукти Adobe, то ще якийсь еррор... трохи гугУлив, але добився лише запуску Setup Photoshop CS3 і то інсталяція до кінця не доходить... найчастіше вибиває помилку із встановленням Shared Components...

в мене стоїть Він7 32-бітний...

раніше був інстальований Photoshop CS4, але я його деінсталював, думаючи, що причина глюків у ньому...

при запуску сетапа ПреміреПро вже крім ініціалізації нічого немає..

Перше що сплило на думку:

1. Можливо якийсь процес незавершений в памяті вісить. В Диспетчері задач не видно? Перегружати компа не пробував?

2. UAC (User Account Control) в вінді включений?

3. Запускаєш інсталяцію під Адміністратором? Чи можливо під користувачем з правами Адміністратора?

4. Можливо Антивірус блокує. Бували і такі варіанти. 

5. Сама інсталяха перевірено робоча?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.Компа перезагружав... не раз... чистив реєстр TuneUpом...ось список процесів, ніби від адоб нічого

post-5463-1272014120,54_thumb.jpg

2. так.

post-5463-1272014268,23_thumb.jpg

3. в основному зпускаю сетап під користувачем з правами Адміна.. хоча пробував і з під Адміна, та результат однаковий..

4. стоїть ESS 4.0.474.0

пробував, виключивши захист від вірусів, запускати сетап... нічого не міняється...

5. гарантії на 100% не маю, але вже ставив раніше на інший він7 на мому компі, то все працювало... пробував ще поставити фотошоп CS3, то він докінця не ставиться(скріни прикріплені вище)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще у папці із інсталяхою був файл з розширенням .md5... запустивши його він видав 5 помилок:

post-5463-1272015289,64_thumb.jpg

але скопіювавши відсутні файли із сетапу фотошопа не виявило жодної помилки... та інсталяха всеодно не працює :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пробував інсталити в режимі сумісності з Vista або XP?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо немає більше програм від цієї фірми, то видали папку c:\Program Files\Common Files\Adobe\ (там ще може бути запущений процес CS4ServiceManager з папки c:\Program Files\Common Files\Adobe\CS4ServiceManager). В реєстрі вручну знайди і повидаляй всі записи від адоба, а також повидаляй папки:

%AllUsersProfile%\Application Data\Adobe\

%UserProfile%\Application Data\Adobe\

%UserProfile%\Local Settings\Application Data\Adobe\

і видали все з папки:

%userprofile%\Local Settings\Temp\

Перезавантаж компа, скопіюй інсталяху CS3 на вінчестер (якщо вона на компакті) і спробуй встановити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пробував інсталити в режимі сумісності з Vista або XP?

ні поки ще не пробував... спробую, але не впевнений, що це допоможе в цьому випадку, бо на ХР ця інсталяха ітак не паше, і, дивно, лише на Він7 раніше ставала...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

режим сумістності не допоміг...

спробую поради zzzvalentinxxx

думаю це допоможе...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо немає більше програм від цієї фірми, то видали папку c:\Program Files\Common Files\Adobe\ (там ще може бути запущений процес CS4ServiceManager з папки c:\Program Files\Common Files\Adobe\CS4ServiceManager). В реєстрі вручну знайди і повидаляй всі записи від адоба, а також повидаляй папки:

%AllUsersProfile%\Application Data\Adobe\

%UserProfile%\Application Data\Adobe\

%UserProfile%\Local Settings\Application Data\Adobe\

і видали все з папки:

%userprofile%\Local Settings\Temp\

Перезавантаж компа, скопіюй інсталяху CS3 на вінчестер (якщо вона на компакті) і спробуй встановити.

Дійсно дуже схоже на залишки Адобівських ПП.

І як доповнення до цього, я б ще порадив перед інсталяцією відключити інтернет.

А також інсталити при мінімальній загрузці резидентних програм:

1. Пуск – Виконати -  В командній стрічці вводим msconfig 

2. У відкритому вікні перейти на вкладку Автозагрузка 

3. Натиснути кнопку «Відключити все» 

4. Перейти на вкладку Служби. 

5. Натиснути галку «Не відображати служби Microsoft», далі натиснути «Відключити все» 

6. Натиснути ОК та перезагрузити комп.

(Потім (після інсталяції) можна попідключати назад.)

Існують ще й Адоб-Клинери різноманітні для автоматичної чистки реєстру. Навіть на офіційному сайті лежить

Adobe CS3Clean Script ( http://www.adobe.com/support/contact/cs3clean.html ):

wincs3clean.zip

Хоча сам ним не користувався. Гадаю "ручна" чистка реєстру надійніша.

Хоча не факт що вдасться все "виловити"... :-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після чистки реєстру вручну Photoshop CS3 поставився, а PremirePro всеодно не хоче...

спробую утиліту від Адобе..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вируби все проги что касаются инета и ваше не ковыряйся в браузере пока ставишь и все пройдет, инсталь под админом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз скачаю CS4... може воно поставиться вже..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там при установці не відмічай нічо лишнього, може просто спільні служби запустити хоче і затуплює...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...