Ruslyk Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 07:12 #1 Опубліковано 17 Квітня, 2010 в 07:12 Дуже велике прохання до знавціа Visual Basic, щоб допомогли зробити завдання(моя РГР)звісно не за так з мене пиво(сок) ну й звичайно +1 в репутацію.. просто в мене зараз трішки часу не хватає розібратися з бейсіком а здати РГР вже треба..... Так ось завдання: За допомогою текстового редактора створити файл, що містить текст, довжина якого не перевищує 700 символів (довжина рядка не повинна перевищувати 70 символів), ім'я файла повинно мати розширення DAT. Написати програму яка: виводить текст на екран монітору; виводить текст на екран монітору ще раз, вставляючи в кожне речення в якості осаннього задане слово, що вводиться з клавіатури в якості вихідних даних; при натисканні будь-якої клавіші почергово виділяє в тексті вставлене слово.
Ruslyk Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 17:29 Автор #2 Опубліковано 22 Квітня, 2010 в 17:29 Дуже велике прохання до знавціа Visual Basic, щоб допомогли зробити завдання(моя РГР)звісно не за так з мене пиво(сок) ну й звичайно +1 в репутацію.. просто в мене зараз трішки часу не хватає розібратися з бейсіком а здати РГР вже треба..... Так ось завдання: За допомогою текстового редактора створити файл, що містить текст, довжина якого не перевищує 700 символів (довжина рядка не повинна перевищувати 70 символів), ім'я файла повинно мати розширення DAT. Написати програму яка: виводить текст на екран монітору; виводить текст на екран монітору ще раз, вставляючи в кожне речення в якості осаннього задане слово, що вводиться з клавіатури в якості вихідних даних; при натисканні будь-якої клавіші почергово виділяє в тексті вставлене слово. Поможіть хто небудь написати код для виконання 2 х остальних умов бо я вже поняття немаю як його зробити..... Першу умову програми з написанням і виведенням тексту на екран я написа ну як зробити 2 остальних пункти я просто поняття зеленого немаю ... поможіть хоч приблизно як це можна реалізувати.... Доречі вот те що я встиг зробити...собственно сам код: Option Explicit Dim F As Long Dim MyText As String Dim AllMyText As String Private Sub Command2_Click() F = FreeFile Open "D:\System\Basic Saves\rgr1\TEXTFILE.dat" For Input As #F Do Until EOF(F) MyText = Input(1, #F) AllMyText = AllMyText & MyText Loop Close #F text1.Text = AllMyText End Sub
ronya Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 10:35 #3 Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 10:35 Звичайно це добре, якщо хтось допомагає.Але, якщо хтось буде робити за тебе - то ти нічого не навчишся.Пригадую, коли поступив в ВУЗ, то практично не мав поняття про програмування. Для мене це був темний ліс. Якесь таке все мутне і незрозуміле.Але захотів, піднапрягся і розібрався. Так що не лінуйся, а візьми і сам розберись.Як варіант, пошукай в книгах чи в неті подібні задачі.Бо одне діло спитати, як зробити щось конкретно, а друге діло шукати щоб хтось за тебе все зробив.P.S. На даному форумі питання по програмуванню задаються в вітці Софт.
Igrek Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 17:47 #4 Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 17:47 Додаємо ще одне текстове поле Text2, в яке запишеться слово, яке має додаватись...Що вважати за кінець речення? Якщо крапку, то перші два завдання вирішуються так (над третім ще подумаю):Private Sub Form1_Load()End SubPrivate Sub Command1_Click()Text1.Text = ""Dim F As IntegerDim RowFromFile As StringF = FreeFileOpen "D:\TEXTFILE.dat" For Input As FDo Until EOF(F)Line Input #F, RowFromFile Text1.Text = Text1.Text & RowFromFile & vbCrLf LoopClose FDim RepeatText As StringRepeatText = Text1.Text RepeatText = Replace(RepeatText, ".", ". " & Text2.Text) Text1.Text = Text1.Text + RepeatText End Sub
Ruslyk Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 18:36 Автор #5 Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 18:36 Всім дякую за увагу тему можна закривати
Igrek Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 19:49 #6 Опубліковано 23 Квітня, 2010 в 19:49 О, а я тут третю частину зробив Вже не треба
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.