Перейти до змісту

ТАБАЧНИК НАЗВАВ УКРАЇНУ "ПАПУАСЬКОЮ КРАЇНОЮ"

BIKTOP1970

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник виступає за передачу всіх вищих навчальних закладів в управління Міносвіти. 

Про це він сказав на прес-конференції у четвер, повідомляють Українські новини.

"Безумовно (потрібно передавати). Тому що ми - єдина папуаська країна, де 28 центральних органів виконавчої влади мають вищі навчальні заклади", - сказав міністр, відповідаючи на запитання, чи є актуальною ідея про передачу всіх ВНЗ у підпорядкування Міносвіти. 

При цьому Табачник зазначив, що Міносвіти розробляє стандарти освіти і схвалює підручники, а структури, відповідальні за освіту в інших міністерствах, значно роздмухують бюрократичний апарат. 

Крім того, міністр підкреслив, що створення єдиного освітнього простору стане важливим кроком для покращення якості освіти.

Оригінал-посилання: http://pravda.com.ua.../04/15/4937471/

Опубліковано

Сьогодні назвав папуасами, а завтра скотами?

Це, міністр освіти, дозволяє собі такі висловлювання, а що вже говрити, про нижчих від нього, по посаді!?

Раніше, якось з повагою дивився на цю людину, а зараз бачу, що це самий звичайнісенький жид - україно-фоб!

Опубліковано

Знову Табачник... Хай собі людина працює і покаже, що він зможе хорошого зробити. Фраза вирвана із контексту і додана в титул новини, як це завжди буває у нашої неякісної журналістики. Наче кидають по кісточці для затравки усім хейтерам Табачника. Невже неясно, що це була іронія, я хз :blink:

Опубліковано
' date='15 апреля 2010 - 22:11' timestamp='1271358685' post='480265']Це коли слухняний ректор слухняно формує слухняний викладацький склад який слухняно бере хабарі і дерибанить університетське майно щоб слухняно відкашлювати нагору - а найменший скандал слухняно гаситься тими самими "верхами".

і у цьому ми, погодьтеся, таки добрячі папуаси...

Шановний папуасе, чи nd, особисто я, на свому факультеті, ні разу не платив, і одногрупники мої теж не платили. І в загалі, хабарництво у Луцьких ВУЗах (наприклад у ВНУ чи ЛНТУ) має пасивний характер, тобто платить той, хто взагалі на пари не ходить, і не факт, що ще зплатить! Так, що, говоріть будь ласка за себе, папуас ви, чи ні!

Зовсім інша справа, коли "жопа" з міськради, не погоджує важливий документ, без певного відкату :( , а як часто починаєш ходити на "подпісъ", то вже і нахуй посилає. І хто тут папуас, а хто бідняк-дурак ось питання!?

Опубліковано

Ця собака хоче заставити всіх викладати на російській.

І буде після його правління як в віршику!

Дід приїхав із села, ходить по столиці.

Має гроші - не мина жодної крамниці.

Попросив він:

- Покажіть кухлик той, що з краю.-

Продавщиця:

- Что? Чево? Я нє панімаю.

Кухлик люба покажіть, той, що з боку смужка.

- Да какой же кухлік здесь, єслі ето кружка.-

Дід у руки кухлик взяв і нахмурив брови:

- На Вкраїні живете й не знаєте мови.-

Продавщиця теж була гостра та бідова.

- У меня єсть свой язик, ні к чему мне мова.-

І сказав їй мудрий дід:

- Цим пишатися не слід,

Бо якраз така біда в моєї корови:

Має, бідна, язика і не знає мови.

Опубліковано

Знову Табачник... Хай собі людина працює і покаже, що він зможе хорошого зробити. Фраза вирвана із контексту і додана в титул новини, як це завжди буває у нашої неякісної журналістики. Наче кидають по кісточці для затравки усім хейтерам Табачника. Невже неясно, що це була іронія, я хз  :blink:

Фраза можливо і дійсно вирвана з контексту. Але є таке російське прислів'я: "Слово не воробей, вылетит - не поймаеш". 

Те що може собі дозволити пересічна людина в розмові на кухні, абсолютно не припустимо для високопосадовця такого високого рівня. IMHO.

Враховуючи його неповагу до цієї країни і людей які є населенням цієї країни, та наперед упереджене ставлення до всього, можна лише здогадуватись що саме хорошого він може зробити. Зрештою, можливо він і сам ще не знає.

А принципи "Демократичного Централізму" ми вже проходили за комуністичних часів СРСР. Хоча як на мене в - цьому словосполученні є два антагоністичних слова... 

Опубліковано

я гадаю що Прокуратура, СБУ, Податкова, Митна служба та інші подібні профільні установи краще знають як готувати собі кадри ніж якийсь там міністр освіти.

І особиста рекомендація для Табачника, його донецьких товаришів та прибічників, почитайте цей віршик та зробіть з нього висновок:

Як романтично пахне КОВБАСА

і ПОМІДОРИ густо зашарілись,

і в пляшці, чиста ,мов роса,

ГОРІЛОЧКА домашня зачаїлась!

і ніжно САЛО зваблює кільцем,

і ХЛІБ наставив загорілу спину,

якщо ти млієш, коли бачиш це,

ЧОМУ Ж ТИ , ПАДЛО, НЕ ЛЮБИШ УКРАЇНУ?

Опубліковано

[nd] Иконка

по твоєму передача всіх вузів під одного начальника, збільшить їх незалежність? Може хай директором всіх телеканалів буде Янукович?

При цьому Табачник зазначив, що Міносвіти розробляє стандарти освіти і схвалює підручники, а структури, відповідальні за освіту в інших міністерствах, значно роздмухують бюрократичний апарат.

помоєму ясно шо там за стандарти і історія України в підручниках.

Опубліковано

це ж на скільки ця собака зпаклюжить нашу освіту. дайте хтось номер служби стерилізації собак, може хоч без яєць він подобрішає.

Опубліковано

так ніхто не спорить. Максимум незалежності від інших і максимум залежності від Табачника, він це і декларує.

Опубліковано

так ніхто не спорить. Максимум незалежності від інших і максимум залежності від Табачника, він це і декларує.

Люба така монополізація - шлях до узурпації і як наслідок деградації та загнивання. (навіть якби в Табачника "виріс" німб і "прорізались" крильця). 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...