BIKTOP1970 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 14:33 #1 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 14:33 Міністр освіти і науки Дмитро Табачник виступає за передачу всіх вищих навчальних закладів в управління Міносвіти. Про це він сказав на прес-конференції у четвер, повідомляють Українські новини."Безумовно (потрібно передавати). Тому що ми - єдина папуаська країна, де 28 центральних органів виконавчої влади мають вищі навчальні заклади", - сказав міністр, відповідаючи на запитання, чи є актуальною ідея про передачу всіх ВНЗ у підпорядкування Міносвіти. При цьому Табачник зазначив, що Міносвіти розробляє стандарти освіти і схвалює підручники, а структури, відповідальні за освіту в інших міністерствах, значно роздмухують бюрократичний апарат. Крім того, міністр підкреслив, що створення єдиного освітнього простору стане важливим кроком для покращення якості освіти.Оригінал-посилання: http://pravda.com.ua.../04/15/4937471/
Anubius Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 15:18 #2 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 15:18 Сьогодні назвав папуасами, а завтра скотами?Це, міністр освіти, дозволяє собі такі висловлювання, а що вже говрити, про нижчих від нього, по посаді!?Раніше, якось з повагою дивився на цю людину, а зараз бачу, що це самий звичайнісенький жид - україно-фоб!
foxx77 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 17:53 #3 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 17:53 Ця собака хоче заставити всіх викладати на російській.
Slate Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 18:06 #4 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 18:06 Знову Табачник... Хай собі людина працює і покаже, що він зможе хорошого зробити. Фраза вирвана із контексту і додана в титул новини, як це завжди буває у нашої неякісної журналістики. Наче кидають по кісточці для затравки усім хейтерам Табачника. Невже неясно, що це була іронія, я хз
Anubius Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 20:09 #5 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 20:09 ' date='15 апреля 2010 - 22:11' timestamp='1271358685' post='480265']Це коли слухняний ректор слухняно формує слухняний викладацький склад який слухняно бере хабарі і дерибанить університетське майно щоб слухняно відкашлювати нагору - а найменший скандал слухняно гаситься тими самими "верхами".і у цьому ми, погодьтеся, таки добрячі папуаси... Шановний папуасе, чи nd, особисто я, на свому факультеті, ні разу не платив, і одногрупники мої теж не платили. І в загалі, хабарництво у Луцьких ВУЗах (наприклад у ВНУ чи ЛНТУ) має пасивний характер, тобто платить той, хто взагалі на пари не ходить, і не факт, що ще зплатить! Так, що, говоріть будь ласка за себе, папуас ви, чи ні! Зовсім інша справа, коли "жопа" з міськради, не погоджує важливий документ, без певного відкату , а як часто починаєш ходити на "подпісъ", то вже і нахуй посилає. І хто тут папуас, а хто бідняк-дурак ось питання!?
yura2281 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 21:48 #6 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 21:48 Ця собака хоче заставити всіх викладати на російській.І буде після його правління як в віршику!Дід приїхав із села, ходить по столиці.Має гроші - не мина жодної крамниці.Попросив він:- Покажіть кухлик той, що з краю.-Продавщиця:- Что? Чево? Я нє панімаю.Кухлик люба покажіть, той, що з боку смужка.- Да какой же кухлік здесь, єслі ето кружка.-Дід у руки кухлик взяв і нахмурив брови:- На Вкраїні живете й не знаєте мови.-Продавщиця теж була гостра та бідова.- У меня єсть свой язик, ні к чему мне мова.-І сказав їй мудрий дід:- Цим пишатися не слід,Бо якраз така біда в моєї корови:Має, бідна, язика і не знає мови.
BIKTOP1970 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 05:18 Автор #7 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 05:18 Знову Табачник... Хай собі людина працює і покаже, що він зможе хорошого зробити. Фраза вирвана із контексту і додана в титул новини, як це завжди буває у нашої неякісної журналістики. Наче кидають по кісточці для затравки усім хейтерам Табачника. Невже неясно, що це була іронія, я хз Фраза можливо і дійсно вирвана з контексту. Але є таке російське прислів'я: "Слово не воробей, вылетит - не поймаеш". Те що може собі дозволити пересічна людина в розмові на кухні, абсолютно не припустимо для високопосадовця такого високого рівня. IMHO. Враховуючи його неповагу до цієї країни і людей які є населенням цієї країни, та наперед упереджене ставлення до всього, можна лише здогадуватись що саме хорошого він може зробити. Зрештою, можливо він і сам ще не знає. А принципи "Демократичного Централізму" ми вже проходили за комуністичних часів СРСР. Хоча як на мене в - цьому словосполученні є два антагоністичних слова...
Phoinix Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 07:26 #8 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 07:26 я гадаю що Прокуратура, СБУ, Податкова, Митна служба та інші подібні профільні установи краще знають як готувати собі кадри ніж якийсь там міністр освіти. І особиста рекомендація для Табачника, його донецьких товаришів та прибічників, почитайте цей віршик та зробіть з нього висновок:Як романтично пахне КОВБАСАі ПОМІДОРИ густо зашарілись,і в пляшці, чиста ,мов роса,ГОРІЛОЧКА домашня зачаїлась!і ніжно САЛО зваблює кільцем,і ХЛІБ наставив загорілу спину,якщо ти млієш, коли бачиш це,ЧОМУ Ж ТИ , ПАДЛО, НЕ ЛЮБИШ УКРАЇНУ?
hyrurg Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 07:48 #9 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 07:48 Ця собака хоче заставити всіх викладати на російській.Хочу виправити-"..ця жидовська собака..."
foxx77 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 09:26 #10 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 09:26 [nd] Иконкапо твоєму передача всіх вузів під одного начальника, збільшить їх незалежність? Може хай директором всіх телеканалів буде Янукович?При цьому Табачник зазначив, що Міносвіти розробляє стандарти освіти і схвалює підручники, а структури, відповідальні за освіту в інших міністерствах, значно роздмухують бюрократичний апарат. помоєму ясно шо там за стандарти і історія України в підручниках.
Phoinix Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 09:37 #11 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 09:37 це ж на скільки ця собака зпаклюжить нашу освіту. дайте хтось номер служби стерилізації собак, може хоч без яєць він подобрішає.
foxx77 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 11:59 #12 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 11:59 так ніхто не спорить. Максимум незалежності від інших і максимум залежності від Табачника, він це і декларує.
BIKTOP1970 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 13:42 Автор #13 Опубліковано 16 Квітня, 2010 в 13:42 так ніхто не спорить. Максимум незалежності від інших і максимум залежності від Табачника, він це і декларує.Люба така монополізація - шлях до узурпації і як наслідок деградації та загнивання. (навіть якби в Табачника "виріс" німб і "прорізались" крильця).
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.