MrVes Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 23:05 #1 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 23:05 Я тобі допоможу осилити я знаю як ти за свою репутацію переживав можеш тут не тріпатись Твоя правда. І зараз переживаю - бачиш, що ночами не сплю і карму собі наганяю Візьми хісторі переглянь, бо я саме вночі собі плюсики докидую не показувати свій рівень інтелекту судячи скількі тобі років я б дешо сказав на више сказане не бачу в цьому сенсу і не хочю ображати Талант написати 4 стрічки і нічого не сказати. Родичів політиків нема випадково? а нарахунок того що було звернення до адміну про видалення того що ти написав ти розумієш шо комусь дійсно це обідно шо ти там писав про дипресію Взагалі-то це був жарт. В кінці смайлік стоїть спіцеятєльно якщо хтось не зрозуміє. Наступного разу буду ставити 2. Те що було тобі "обідно" теж розумію, але у відповідності з тим як ти писав і як повівся з форумчанкою трішки гумору в твою адресу тебе б не вбили. А от щодо діагнозу - ну геть картина маслом. Як то кажуть приклад по посібнику. на мою думку ти пишеш так скажем по розумному але ти напевно так і не поняв що ти написав Я давно помітив, що пишу сам не розуміючи що, але те що виходить розумно ти кажеш мені перший. Мерсі за компліман _ ти подумай ти задів тим самим мене когось іншого навевно Сусіда по палаті? :_09: ти скористався тим що в когось є вада якась так зашифровано Тут суть в повному обсязі не збагнув. Але однозначно нічиїми вадами я не користувався, тимпаче зашифровано. Якщо в своєму жарті я вгадав з депресією, то вибач - неодмінно попрошу модератора відредагувати пост і видалити смайлики. а і будиш умнічяти я думаю це не доречно в даній сиуації і тим паче в твоїй ! Умнічати не буду точно, адже ти стверджуєш, що я пишу сам не розумію що, а відтак це скоріше за все поодинокий випадок. Щодо моєї ситуації, то згадується цитата з фільму ДМБ: - Плохи Ваши дела, товарищ призовник. - А у кого они сейчас хорошие?
MrVes Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 23:25 Автор #2 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 23:25 я б писав шось щє я знаю ХТО ТИвоно мені вже не требаМені пишатися тим хто я чи соромитися?Загалом здається, що тобі варто виговоритися аби ти не спамив в різних темах налаштовуючи інших проти себе.
eNyk Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 23:50 #3 Опубліковано 14 Квітня, 2010 в 23:50 ну і шо це? Дай хоча б посилання на топік... (чи то все та сама "кімната"?)
Tolik_lt Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 06:30 #8 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 06:30 а нахєра ваші особисті срачі виносити на люди?чи це просто такий метод за допомогою priko продемонструвати свої чесноти(чесноти??)?
Million Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 06:59 #9 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 06:59 Угу, шота диствитильна бисталкова выхлядит
MrVes Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 07:03 Автор #10 Опубліковано 15 Квітня, 2010 в 07:03 а нахєра ваші особисті срачі виносити на люди?чи це просто такий метод за допомогою priko продемонструвати свої чесноти(чесноти??)?Лише сподівався, що "опонент" виговориться і заспокоїться, а тему в подальшому видалять.Якщо вам довподоби читати його істерію в тематичних розділах - будь-ласка. Всеодно моя задумка не спрацювала.З.І. Не зовсім допетрав на які чесноти ти натякаєш, ну да ладно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.