Перейти до змісту

Вірус си не вірус, ось в чому питання

4iter

Рекомендовані повідомлення

Недавно втикнув флешку знайомому в старий ноут, де нема інету і використовуєтся він для гри в пасьянс виключно. При цьому (втиканні флешки) він викинув мені варіанти, що зробити з флешкою (просмотр изображений, просто откріть чи добавить в медіаплеер). При натисканні кнопки відміна записав мені на флешку файлик nod32.exe (розмыр 188 416).Я подивився - такі файлики є на кожному диску ноута в корні. Вірус подумав я.Сам ти вірус подумав файлик :-). Перевірка ESS з останніми базами і Microsoft Secure Essentials віруса не виявила. Підскажіть:

1) мої антивіруси нічого не виявляють ?

2) це не вірус, а просто файлик, з дивним способом розмноження?

3) інщий варіант, не підвладний мому розумінню....

4) це аццкій мегавірус, захисту проти якого ще нема і ми всі заражені і скоро помремо....

П.С. сам файлик викладаю ....

virus.rar

virus.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось у тебе не зрозуміле. Ось тобі звіт перевірки на virscan. 19 із 36 кажуть шо то вірус. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось у тебе не зрозуміле. Ось тобі звіт перевірки на virscan. 19 із 36 кажуть шо то вірус. 

то тому урлі, що ти дав файлик перевіряється 36-ю антивірусними прогами, так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я думаю, що то напевно якийсь троянчик. :)

Візьми провір CureIT (тут) або AVPtool (тут).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти абсолютно правий. Таки маєш цяцьку. Спробуй зайти на сайт drweb.ru. Цікаво пустить чи не пустить з зараженого компа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хороші в вас хлопці антивіруси   :rolleyes: , поздоровляю ,вас посчитали(з якогось советського мультіка),бесплатний Аваст при загрузці файла видав.post-533-1270802794,64_thumb.jpg  

PS.За виложування вірусів , потрібно робити пожизненний ецих з гвоздями.(Кін-дза -за)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kaspersky Internet Security теж відмовився завантажувати файлик  (Обнаружена угроза:

объект заражен Worm.Win32.AutoRun.dka) Скоріш за все це вірус. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти абсолютно правий. Таки маєш цяцьку. Спробуй зайти на сайт drweb.ru. Цікаво пустить чи не пустить з зараженого компа

мій комп не заражений... файлік спокійно лежить на флешці.На сайт заходить, і впевнений зайшлоб, навіть якби комп був заражений.

хороші в вас хлопці антивіруси   

таки да

Kaspersky Internet Security теж відмовився завантажувати файлик  (Обнаружена угроза:

2:0 на користь др веба і касперского :-(((((((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій комп не заражений... файлік спокійно лежить на флешці.На сайт заходить, і впевнений зайшлоб, навіть якби комп був заражений.

хороші в вас хлопці антивіруси   

таки да

2:0 на користь др веба і касперского :-(((((((((

Може й так.  (в даному випадку)   :)

AVZ,  Ad-Aware SE Professional, NOD32 (з останньою антивірусною базою 5012) - нічого не знайшли.

А на рахунок Касперського... Тиждень назад ліцензійний Каспер в товариша всю робочу локалку заблокував (більше сотні компів).

Зустрічав останнім часом не один комп з встановленим Касперським, буквально напічканий вірусньою.

Так що це питання риторичне.  :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авира даже не позволила ссылку открыть )

post-217-1270839254,96_thumb.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я довіряю касперу :closedeyes:

4355675e4810.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dr.Web теж впорався

post-6842-1271013712,39_thumb.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...