Перейти до змісту

Експериментальна сторінка

druid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо пустять на самотік, надіячись що хтось буде наповняти, то ніякий успіх йому не світить

А як на рахунок почуття гумору ? :D

А, базарю - не поняв )) , тоді - да, сагласєн :)

Опубліковано

Я погоджуюсь зі всіма, що тут висловились. Навіть з kmd:)

Але погодьтесь з концептуальною логікою проекту - наповнювати цю сторінку повинні ті, кому це потрібно. А потрібно це в першу чергу тим, хто є організатором подій і хто хоче, щоб про їх подію дізнались якомога більше людей.

А до того, що перший період доведеться наповнювати самому - я вже на це налаштувався, але зрозумійте, щоб робити і цю роботу кваліфіковано - теж потрібно здійснити неабиякі організаційні кроки. Мабуть я не сильно помилюся, якщо скажу, що 90% того, що відбувається в Луцьку в інтернет не потрапляє взагалі. Тобто ритись в неті, шукаючи події і перетворювати їх на таблицю - варіант програшний.

Наразі є домовленість з кількома установами (Волинський краєзнавчий музей, заповідник), що вони будуть скидати мені електронну інформацію у вигляді прес-релізів, які вони готують в будь-якому випадку, а я буду перетворювати ту інформацію на табличку в неті. А ще можна використати адмінресурс і зробити в багатьох випадках таке наповнення добровільно-примусовим... Звикли до обовязкових прес-релізів, звикнуть і до цієї сторінки.

І так далі....

Підкидайте ідеї як можна змусити/заоохотити/зацікавити/загітувати/переконати організації розміщувати події. Це буде доречно.

Опубліковано

Але погодьтесь з концептуальною логікою проекту - наповнювати цю сторінку повинні ті, кому це потрібно.

Ніхто нічого не повинен.

Я б сказав - вони потенційно могли б бути зацікавлені, але навіть не знають про це.

Одна з основних твоїх задач - зробити так щоб їм про це стало відомо :rolleyes:

Буде добре, якщо вони будуть створювати заявку на сайті з інформацією.

А вже відповідальна особа буде затверджувати і публікувати.

Не виключена ситуація, що хтось буде давати липові повідомлення, щоб наприклад розіграти когось. Це бажано контролювати.

Опубліковано

Але погодьтесь з концептуальною логікою проекту - наповнювати цю сторінку повинні ті, кому це потрібно.

Можливо з часом і стануть наповнювати, але для початку потрібно розкрутити проект, щоб він почав працювати і потенційні рекламодавці повірили що ваш ресурс хоч хтось відвідує. Заповнювати ваш ресуср ПОДІЯМИ це також робота !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...