Перейти до змісту

Aion MMORPG

Slayer

Рекомендовані повідомлення

Я 3 роки з копійками в РФонлайн бігав а вот вчора скачав і поставив сіє чудо.. дуже сподобалась графіка.. дійсно відповідає 7Гб-овому клієнту :), сьогодні буду пробувави грати :)

З.І. надіюсь тут хоть не буде такого нещастя як неможливість прокачки персонажу самостійно а лише з групою... вот не люблю масовки в онлайні.. припустимо в РФ після 48 лвл фактично нереально самому прокачувати іграка.. а якщо врахувати що вже 90% сервера лвл перевалив за 52-55 то їм понту допомагати меньшим немає.. вот і тупиш на одному рівні хз скільки часу :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

залийте епть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2DrFaust

Ну начнем с того, что игра построе на квестах а не на гринде мобов как в РФ, сам играл в РФ (52 лвл) и знаю какой там ужас.

В Айоне встречаются квесты, которые требуют группового выполнения, т.е в одиночку не реально (убить босса какого-то, элитных мобов). Я уже 20 лвл, и в пати был ток 1 или 2 раза, пачка квестов на элитных мобов была. Кач не такой задроцкий, интересно) Профы очень интересно качать. В игре есть все + из многих ММО. Минусы - огромная очередь на сервера по вечера. Приходится по часу-полтора ждать :((( Но это пока на ОБТ, пока халява. После релиза, как введут абонплату - половина отсеится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гра непогана пройшов багато квестів вже майже 7 лвел але хочется на якийсь х100 чи тіпа того розібратись шо де а тоді на оф =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну с х100 ты не разберешся) все будет понятно именно тогда, когда МЕДЛЕННО качаешся...Я уже 28 лвл ^__^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу я в том дело что очень медленно качаюсь для меня самые малые рейты х10 на других немогу играть просто щас бы пошол на пвп но ето руоф клиент а нада евро =) и кач щас смысла нет пока обт через паро дней кончится введут плату и усе накрылись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну дык, разве тяжело заплатить? 300 руб копейки, которое платишь ЗА МЕСЯЦ удовольствия! это 75 грн...раз пива не попить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну за гру ніколи не платив тибмільше на офах не буду =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені пофіг, я РФ на премі тримав а якшо мігрую на цю то буду її на премі грати..75 ака 100 грн в МІСЯЦЬ - це панти а не гроші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикольна ігрушка но х1 це вже для мене дуже задротсько я качнувся до 11 лвла в мене терпіння не хватає як я сьогодні побачив 40-ового лвла так ваще в шоці був поганяв по магазінах шмотка на 50 лвл хотілося одіти стати побачити.наприклад я л2/пв і т.д. освоював на пвп сервах ну мінімум х100-х50 то ше мона а так то нее

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 лвл увидел? ахахах) ОБТ ограничен 30 лвлом....рекорд прокачки до него - 3 дня. Это не долго. Тут за месяца 2 не спеша можно 50й апнуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 лвл увидел? ахахах) ОБТ ограничен 30 лвлом....рекорд прокачки до него - 3 дня. Это не долго. Тут за месяца 2 не спеша можно 50й апнуть.

слуш Хатабичь а ты на каком сервере ? мож и ник напиши.. помогбы с одним квестом на 10 лвл с этими долбаными транзисторами которых нуно сломать.. а то мобы там дай дорогу одному туго если 2-3 шт агряЦо...

З.Ы. Я на Лантисе асмодиан маг под ником DrFaust

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гардарика, Няшка (Элиец) Волшебник 29 лвл :) Ник Xatabich

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гардарика, Няшка (Элиец) Волшебник 29 лвл :) Ник Xatabich

жаль что не сможем помочь друг другу и не сойдемся в битве за господство планеты :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кассиэль, асмо, есть еще кто оттуда? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щас в бертроне лажу квесты делаю играю за елийца :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сервер?

ЗЫ как мне нравятся патрули в бездне нашей ги) 24 рыла пару часов бегают по островам Бездны и выносят асмо одного за другим) качаются ток элийцы)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

во сервер грати там більше не буду задрав кач і т.д. хочу на пвп ну десь в січні буде ого поганяю на пвп :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слабаки ^__^

30 lvl овнед)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*слабаки*

вам в лом залити клієнт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*слабаки*

вам в лом залити клієнт?

аналогічне питання)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня укртелеком, так что никак(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знакомый уже заливает.. 12гб

уже 75%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Есть еще задротики с Гардарики?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лантис. Сорк 28 лвл, легион DestinY. Ник DrFaust

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...