Перейти до змісту

Віза в США: які нюанси?

HAMANN

Рекомендовані повідомлення

може трохи не в тему але немає більше куди писати =)

В мого знайомого є друг в Америці і він запрошує його на роботу туди!Питання: яку візу краще відкривати трудову(які податки прийдеться платити?)

чи гостеву(на який мінімальний термін вони відкриють візу?) хто з форумчан може може докладніше розказати про всі нюанси про відкриття візи і т.д?

Виправив назву теми. Поки що - просто попереджаю: на майбутнє в цьому топіку, та й на всьому форумі намагайся створювати теми, назви яких відображали б їх суть. Теми з назвами "Прошу", "Хелп", "Допоможіть"  і т.п. - однозначана підстава для відправки в РО.

Модератор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А питання вже так стоїть :) його туди вже пускають,залишилося вибрати вид візи? Щось дуже легко,друг покликав і америка відкриє двері... В мого друга родичі,правда в Канаді,але це теж що і США,два рази пробував туди поїхати,не пустили і це за умови,що був виклик,родичі написали в посольство,що будуть повністю всім забезпечувати,крім того в друга тут квартира,сім"я,робота... всеодно не пустили,написали лист з відмовою,я ще ходив до нього перекладав той лист.

Робочу візу США українцям не дають,хіба що друг ну дуже "крутий" спеціаліст в галузі науки чи електроніки.А щоб отримати там роботу,потрібно зробити бумаги,що на те робоче місце не один американець не хоче йти,тоді є шанс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А питання вже так стоїть :) його туди вже пускають,залишилося вибрати вид візи? Щось дуже легко,друг покликав і америка відкриє двері... В мого друга родичі,правда в Канаді,але це теж що і США,два рази пробував туди поїхати,не пустили і це за умови,що був виклик,родичі написали в посольство,що будуть повністю всім забезпечувати,крім того в друга тут квартира,сім"я,робота... всеодно не пустили,написали лист з відмовою,я ще ходив до нього перекладав той лист.

Робочу візу США українцям не дають,хіба що друг ну дуже "крутий" спеціаліст в галузі науки чи електроніки.А щоб отримати там роботу,потрібно зробити бумаги,що на те робоче місце не один американець не хоче йти,тоді є шанс.

в нього в закордонному паспорті стоять пару шенгенських віз по культурі, бо танцює в "Волинянці", може це якось вплине!а я чув що навпаки якщо в тебе родичі то вони морозяться випускати до них, щоб не залишився там!а якщо по гостевій поїхати і працювати нелегалом, питання тільки на який термін дадуть візу, він взнавав то вроді першу на місяць!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так,те що вже є візи має допомогти.Якщо нічого не змінилося,то можна отримати першу візу(якщо вона короткотривала) а потім вже на більший термін,раніше американці вже другу свою візу давали без проблем.А вот на першу перевіряли "по повній".Хоча з другої сторони,якщо відмовлять,то вже,здается,рік можна до них не ходити в посольство.

В Німеччині,в мене був знайомий,з Ізраіля,то він їздив в США,то його не пустили,вже з США і вернули,і таке буває.

Крім того,декілька знайомих туди їздило,але всі до родичів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, треба їхати в посольство взнавати докладніше, а скільки твій друг заплатив за подачу документів і т.д коли збирався їхати в Канаду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, треба їхати в посольство взнавати докладніше, а скільки твій друг заплатив за подачу документів і т.д коли збирався їхати в Канаду?

Вже не памятаю,але якщо це важливо,в вечері,після роботи можу взнати.

Можна просто подзвонити,навіщо їхати :) ,але ,якщо хоче працювати не легально,краще не говорити,що хоче поїхати туди попрацювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заходили на сайт посольства то там пише що ціна на подачу документів $131, чи це остаточна ціна чи може ще за шось прийдеться платити!?і на сайті не вказано на який термін дається гостева віза, якщо на місяць то немає смислу туди їхати працювати, навіть нелегально, білет приблизно $1300 в одну сторону + там прожиття і т.д

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...