Перейти до змісту

Потрібна допомога!

Valyanok

Рекомендовані повідомлення

Придбав у форумчанина ноутбук б/у. Зовшнішній стан та парематри віповідали ціні. Але!!!

При роботі, виявились дефекти. Машина зависала, особливо при підключенні до інтернет мережі.

Про проблеми з ноутом було повідомлено телефонним звязком у триденний термін, але у звязку із відрядженням продавця, ноут бів відданий, за згодою сторін!!!, іншим фахівцям для перевстановлення вінди (знову ж таки за рекомендацією продавця). Після ретельної перевірки вінчестера, біло виявлено ДАВНІ проблеми з вінчестером. Продавець навідріз відмовляться від додпомоги у вириішенні даної проблеми, аргуменуючи це тим що він продав ноутбук в робочому стані і я за три дні міг будь яким чином вгробити вінчестрер, який він ЗАМІНИВ і ПЕРЕВІРИВ перед продажем.

Прохання спеціалістів підказати як бути в такому випадку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фахівці я так розумію були рекомендовані продавцем..вгробити вінчестер до того щоб він дав беди новий чи став напівчитаємим можна тільки механічно, що легко могло би виявитись при бажанні продавцем тому я вважаю просто ігнор і він радий що збувся такого товару..або хай виконає діагностику сам повенувши гроші і прозвітується звітами програм для перевірки вінтів.(і то ж що вартує там щось поправити у них)..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Манібек був обговорений? Якщо так - повернути, нехай сам розгрібається.

На майбутні покупки - бери з собою спеца по компах, поверхнева діагностика займе хвилин 15 )

А щодо "щоб він дав беди новий чи став напівчитаємим можна тільки механічно" - трішки не так, можна і програмно, і електронно, і механічно, і термічно )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання вирішилось позитивно Всім дякую Прадавцю +1 Закривайте тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...