Перейти до змісту

Допоможіть розібратись

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мав проблеми теж синім екраном смерті у WINDOWS.

Виявилась проблема у відео (АТІ RADEON X1650 PRO 256Mb), міняв все Б\Ж, тестив оперативу MEMTEST кожну планку окремо, пробував навіть змінити материнську плату.

Помилка проявлялась синім екраном і не весь час, а як їй задумається, 1 раз на тиждень чи навіть 1 раз на місяць.

Так в тому то й діло, що синіх екранів у мене не має. Було б добре бачити код помилки і знати від чого відштовхуватись.

Якщо в безопасном режимі неперезагружається то візьми удали повністю вінду форматни діскі і я даю 100 % що буде все нормально.

В безпечному режимі та у біосі комп'ютер не перезавантажується. Я вже подумую про перестановку Windows. А що обов'язково форматувати весь вінт? чи можна лише диск С?

LiveCD или/и запусти Линух с диска... тогда получешь уверенность в том где искать проблему - если с Линухом ворту будет ребут - проблема железа, если проработает долго и счастливо - проблема в ПО...

Дякую. Сьогодні спробую.  :rolleyes:

Опубліковано

BIOS і безпечний режим не дають повного навантаження на ОЗУ і відео, а ці двоє в свою чергу не вимагають від БЖ великої потужності і той витягує. У випадку стандартного завантаження ОС, перші хвилини якраз вимагають від згаданих максимальної роботи. Мені здається, що потрібно погратися з БЖ та ОЗУ.

Опубліковано

В безпечному режимі та у біосі комп'ютер не перезавантажується. Я вже подумую про перестановку Windows. А що обов'язково форматувати весь вінт? чи можна лише диск С?

Тільки диск C:

Я б після перевстановлення першим ділом поставив би антивірус, просканував весь вінчестер і після встановлення 2-3 драйверів (або програм) пробував перезавантажувати комп.

Опубліковано

Сьогодні запустив з диска систему, пропрацювала дві години без перезавантажень. Буду пробувати переставляти Windows. :unsure:

Опубліковано

Усім дякую хто відгукнувся. :0011:  Допомогла перестановка  Windows. Комп'ютер більш не перезавантажується. Мабуть все ж таки вірус, або система відмовлялась працювати.

Проблему вирішено. Тема закрита.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...