Перейти до змісту

Здам 2-х кімнатну квартиру

Panna75

Рекомендовані повідомлення

Здається 2-х кімнатна квартира з євроремонтом, 1 поверх, по вул.Відродження, район магазину "Вопак" - на довготривалий термін.

Контактний телефон - 0503780561

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна?

Не дорого!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

500 грн це тоже дорого. Я думаю Panna75 за 100 грн легенько здасть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

500 грн це тоже дорого. Я думаю Panna75 за 100 грн легенько здасть.

Будь ласка розводьте треп на своїй сторінці. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вас питали про ціну?

Ви сказали що недорогго, то для мене не дорого 100 грн.

Скажіть скільки хочете то я буду мовчати.

А то пропонуєте послуги і не кажете скільки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вас питали про ціну?

Ви сказали що недорогго, то для мене не дорого 100 грн.

Скажіть скільки хочете то я буду мовчати.

А то пропонуєте послуги і не кажете скільки.

Шановний, якщо для Вас 100 грн дорого, то навіщо дивитися оголошення про 2-х кімнатну квартиру?...

Можете підселитися , наприклад, до циган :))) Або зняти собачу будку... з євроремонтом:)))

А для тих, хто тверезо оцінює реалії і шукає нормальне житло - дано телефон - для плідного спілкування і про вартість, і про умови, і про все інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тож напишіть ціну.

Тож позвоніть :))

Чи не вмієте користуватися телефоном?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже так тяжко все інфо написати в першому пості ? шоб не виникало таких ситуацій і не було купи запитань ?

пора імхо вже в правилах розділу це чітко вказати! (якщо і досі нема такого)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже так тяжко все інфо написати в першому пості ? шоб не виникало таких ситуацій і не було купи запитань ?

пора імхо вже в правилах розділу це чітко вказати! (якщо і досі нема такого)

Інформація була викладено досить чітко і лаконічно - як для тих людей, кому дійсно потрібно житло і саме таке.

А кому нічим занятись і хочеться "побазаріть", то очевидно треба до чогось причепитися, наприклад, до відсутності ціни...

І чим більше буде інфо, тим ще більше виникатиме " а чого...?", " а чому...?" - на кшталт деяких дописувачів...

До речі, ті люди, що вже зателефонували, оперативно отримали масу потрібної інформації, - і головне, без жодних нарікань на неповну інформацію в пості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кому нічим занятись і хочеться "побазаріть", то очевидно треба до чогось причепитися, наприклад, до відсутності ціни...

І чим більше буде інфо, тим ще більше виникатиме " а чого...?", " а чому...?" - на кшталт деяких дописувачів...

До речі, ті люди, що вже зателефонували, оперативно отримали масу потрібної інформації, - і головне, без жодних нарікань на неповну інформацію в пості.

Panna75, щоб трохи прояснити ситуацію - вважаю за необхідне повідомити, що інтернет досить насичений всякими вигідними пропозиціями, під якими вказується номер телефону, телефонуючи на який, з номера того, хто дзвонить стрімко пропадають гроші - щось на зразок "секс-телефону" чи подібних "сервісів".

Тому на цьому форумі серед тих, хто пропонують якийсь товар/послуги/нерухомість прийнято вказувати ціну, або хоча б діапазон цін. В іншому випадку модератори вправі видаляти такі оголошення та забороняти авторам таких повідомлень доступ до цього форуму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Panna75, щоб трохи прояснити ситуацію - вважаю за необхідне повідомити, що інтернет досить насичений всякими вигідними пропозиціями, під якими вказується номер телефону, телефонуючи на який, з номера того, хто дзвонить стрімко пропадають гроші - щось на зразок "секс-телефону" чи подібних "сервісів".

Тому на цьому форумі серед тих, хто пропонують якийсь товар/послуги/нерухомість прийнято вказувати ціну, або хоча б діапазон цін. В іншому випадку модератори вправі видаляти такі оголошення та забороняти авторам таких повідомлень доступ до цього форуму.

Розумію.

Але як Ви уявляєте собі інформацію про діапазон цін на оренду житла, якщо буде вказано, наприклад:" від 200 до 300 доларів" чи щось подібне? Це що, тут в письмовому вигляді розписувати, від чого залежитиме кожна позиція вартості ( від кількості / контингенту проживаючих, наявності малих дітей тощо)? Для чого це? Щоб комусь була нагода "розкинути умішком", а чого так дорого/дешево/багато/іт.д...

І якби на меті було залучити більшу кількість телефонуючих, то навпаки, ціна була б вказана, причому завідомо невелика, наприклад: 50дол... І дзонили б тоді один за одним...

А взагалі люди, які не захотіли телефонувати, просто написали мені в приват і отримали відповідь. Просто і розумно, чи не так. І без усіляких балачок...

Але якщо вже так просите, прошу : 200 дол + лічильники

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова пропозиція: 150 дол + лічильники

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прохання до модераторів : закрийте, будь ласка, тему - квартиру здано. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...